به گزارش نما ، علاءالدین بروجردی در نشست مطبوعاتی خود در جمع خبرنگاران گفت: فکر میکردم خانم اشتون باهوشتر از آن باشد که در این دام گرفتار شود.
وی با محکوم کردن دیدار اشتون با برخی از چهرهها و گروههای زنان ایرانی، گفت: اشتون عکسالعمل ملت و مسئولان ایرانی را در زمان دیدار مسئولان پارلمان اروپا با برخی از چهرهها مشاهده کرد؛ بنابراین با بررسی این واکنشها نباید در این دام گرفتار میشد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در پی دیدار هیات پارلمانی با برخی از چهرهها و گروههای داخلی، به وزارت خارجه توصیه کردیم سفرای ایران در اروپا و سفرای اروپا در ایران باید به نحوی آگاه باشند تا چنین اتفاقاتی تکرار نشود.
نماینده مردم بروجرد در مجلس دیدار اشتون با برخی از گروههای داخلی را بر روند مذاکرات اروپا و ایران تاثیرگذار دانست.
وی طرح گمانههایی مبنی بر ربایش هواپیمای مالزیایی توسط دو ایرانی را فرافکنی برخی کشورها دانست و افزود: این قبیل مسائل داستانسرایی و غیرقابل قبول است. مطرحکنندگان چنین مسائلی باید علت واقعه سقوط این هواپیما را جویا شوند.
بروجردی در واکنش به برگزاری نمایشگاه موشکهای مورد ادعای رژیم صهیونیستی گفت: علاوه بر تکذیب رسمی موشکهای کشف شده در مرز رژیم صهیونیستی توسط مقامات جمهوری اسلامی، یکی از منابع صهیونیستی نیز اعلام کرد این دروغ را ساختیم تا از سردار سلیمانی انتقام بگیریم.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: این نوع سناریوهای تکراری نشان دهنده ضعف رژیم صهیونیستی در عرصه جهانی است.
وی با تاکید بر اینکه مقاومت لبنان در عرصه نظامی تواناییهای قابل قبولی پیدا کرده است، گفت: مقاومت لبنان حتی در عرصههای موشکی و سایر تجهیزات نظامی به مرحله خودکفایی رسیده است و ماجراسازی اسرائیل برای نشان دادن این دروغ که ایران از مقاومت لبنان حمایت موشکی و نظامی انجام میدهد نوعی جوسازی رسانهای و ادعایی بیاساس است.
نماینده مردم بروجرد در مجلس در بخش دیگری از سخنانش به تشریح سفر چندی قبلش به کشورهای سوریه، لبنان و ونزوئلا پرداخت و افزود: در سفر به سوریه با توجه به اهمیت محور مقاومت سوریه برای جمهوری اسلامی ایران، در خصوص آخرین تحولات این کشور به تبادل نظر با رییسجمهور، نخستوزیر، رییس مجلس و وزیر خارجه سوریه پرداختیم.
بروجردی در تشریح آخرین وضعیت امنیتی کشور سوریه، گفت: در بررسیهای میدانی که از بخشها و شهرهای مختلف سوریه داشتیم وضعیت این کشور را از نظر امنیتی بهتر از سفر قبلیمان ارزیابی کردیم. در حال حاضر مناطق بیشتری توسط دولت سوریه از دست گروههای تروریستی آزاد شده است و پایتخت سوریه وضعیت بهتری دارد و مردم به فعالیتهای روزمره خود میپردازند. مرقد حضرت زینب (س) نیز که در گذشته ناامن بود کاملا ایمن شده است. حتی دولت سوریه موفق به آزاد کردن فرودگاه حلب شده است. وضعیت امنیتی سوریه در حدی است که ما به دولت سوریه پیشنهاد دادیم حاضریم از سایر شهرهای این کشور نیز بازدید کنیم.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات سوریه و تاثیر آن بر کشورهای حامی تروریسم، گفت: تحولات سوریه اکنون در مرحلهای است که حتی کشورهای حامل تروریسم از جمله قطر در مواضع خود تغییراتی مخصوصی نشان دادهاند. حتی مرز ترکیه و سوریه نیز توسط دولت ترکیه به گونهای مراقبت شدید میشود که در گذشته اینگونه نبود.
وی تنها مرز ورود تروریست به کشور سوریه را مرز اردن اعلام کرد و افزود: اردن از طریق 10 پایگاه برای آموزش، تسلیح و اعزام تروریستها که توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی مورد حمایت قرار میگیرند وارد خاک سوریه میشود. البته سیاست دولت اردن این مساله نیست ولی آمریکا این سیاست را به اردن تحمیل کرده است.
نماینده مردم بروجرد در مجلس گروههای درگیر داخل سوریه را مشتمل بر گروه تروریستی داعش، جبهه النصر و ارتش آزادیخش سوریه دانست و افزود: در سفری که به این کشور داشتیم به مجلس سوریه پیشنهاد دادیم که در تهران در سطح روسای کمیسیونهای سیاست خارجی اجلاسی برگزار شود. از این رو با دعوت از کشورهای عراق، لبنان، روسیه، الجزایر، کوبا و ونزوئلا فردا در تهران این اجلاس افتتاح میشود.
بروجردی ادامه داد: بعد از آغاز جلسه علنی مجلس، رییس مجلس نیز در این اجلاس حضور مییابد. مهمانان دعوت شده نیز طی امشب و فردا در تهران حاضر میشوند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی متذکر شد: با سوء استفادهای که دشمنان سوریه از نام دوستان این کشور داشته است مترصد شدیم که این بار دوستان واقعی سوریه در تهران گرد هم آیند.
وی از حضور هشت کشور در این اجلاس در روز چهارشنبه 21 اسفندماه سخن گفت.
نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به دیدارهاش با رییسجمهور، رییس مجلس، نخستوزیر و وزیر خارجه لبنان گفت: در دیدار با این مسئولان تحولات سوریه و وضعیت تهدیدهای امنیتی کشور لبنان به ویژه انفجارهای مقابل سفارت ایران و رایزنی فرهنگی کشورمان در لبنان را مورد بررسی قرار دادیم.
بروجردی افزود: بر اساس اطلاعات دستگاههای امنیتی لبنان، عوامل زیادی در ارتباط با دو انفجار لبنان دستگیر شدند و اطلاعات خوبی به ما گزارش شد. این اطلاعات بعدا توسط مسئولان لبنانی اعلام خواهد شد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: در ارتباط با چهار دیپلمات ایرانی نیز با رییسجمهور، نخستوزیر، رییس مجلس و وزیر خارجه لبنان رایزنی کردیم و وزیر خارجه این کشور قول پیگیری و به نتیجه رساندن وضعیت چهار دیپلمات ایرانی را داد.
وی با اشاره به دیدار هیات پارلمانی با مسئولان ونزوئلا و کوبا، گفت: به همراه دو عضو دیگر کمیسیون امنیت با هماهنگی دولت در مراسم اولین سالگرد وفات هوگو چاوز به این کشور سفر کردیم. به دلیل حضور روسای جمهور کوبا و بولیوی و نخستوزیر کشورهای حوزه کارائیب با آنان گفتوگوهای دوجانبهای داشتیم. در گفتوگو با رییسجمهور ونزوئلا در زمینه تقویت روابط دوجانبه و گسترش روابط ایران با آمریکای لاتین و حمایت مجلس از این روابط سخن گفتیم.
بروجردی با اشاره به پیشنهادش به رییسجمهور ونزوئلا، وزیر خارجه کوبا و کمیته مرکزی حزب کمونیست کوبا، گفت: در دیدار با این آقایان پیشنهاد دادیم هر شش ماه یک بار در سطح روسای کمیسیونهای سیاست خارجی پنج کشور کوبا، ونزوئلا، بولیوی، اکوادور، نیکاراگوئه و جمهوری اسلامی ایران نشست مشترک داشته باشیم.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد مسئولان آمریکای جنوبی، گفت: مسئولان این کشورها گفتند اولین نشست این پنج کشور در حاشیه اجلاس گروه 77 که سال آینده در کشور بولیوی برگزار میشود، انجام شود.
وی خطاب به دولت یازدهم پیشنهاد داد: در جهت برقراری با بیش از 30 کشور حوزه کارائیب که هماکنون ارتباط سیاسی مناسبی با آنان نداریم پیشنهاد میدهیم این روابط ایجاد و تقویت شود چرا که این منطقه ظرفیت بالقوهای برای تقویت جایگاه ایران در آمریکای جنوبی به شمار میرود.