به گزارش نما ، به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ در نشست صمیمانه خبرگزاری تسنیم با خانواده های شهدای حادثه تروریستی حسینیه سیدالشهدای شیراز خانواده های این شهدا با نقل خاطراتی از شهدا ترور را محکوم کرده و خواستار رعایت برقراری عدالت و رعایت حقوق بشر در همه دنیا شدند.
مادر شهید محمد مهدوی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: کسانی که دم از حقوق بشر می زنند بگویند آیا عرفان و علیرضا گناهی داشتند که بی گناه به شهادت رسیدند.
وی افزود: حقوق بشر تنها حرف است آنهایی که دم از حقوق بشر می زنند چرا در عمل جور دیگری رفتار می کنند ، بچه های ما با چه گناهی شهید شدند؟
مادر شهید مهدوی تصریح کرد: فرزندان ما به مذهبشان پایبند بودند و هرهفته با عشق به دین و اهل بیت و برای بیعت با امام حسین و ولایت در حسینیه جمع می شدند اما به گناه نکرده و به گناه دینداری شهید شدند.
شهید محمد مهدوی باهوش و با استعداد بود، در زمان بچگی پرجنب و جوش و در زمان تحصیل بسیار کوشا و فرزند اول خانواده و متولد ۱۷ بهمن ۱۳۶۶ بود.
پس از کنکور در رشته مهندسی نفت مشغول تحصیل شد هم زمان به سبب هوش سرشارش هم زمان در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه پیام نور هم تحصیل می کرد.
در دانشگاه فعالیت های فرهنگی زیادی داشت و به شهید عبدالحمید حسینی بسیار علاقه مند بود. زیارت حضرت شاهچراغ(ع) و قبور شهدا از برنامه های او بوده و حضور بین شهدا را از دست نمی داد. مادر شهید مهدوی گفت: شب حادثه من و پدر محمد هم آنجا بودیم و محمد در حسینه شهید شد.
* هدف تروریست ها ضربه زدن به اسلام است
پدر شهید نوروزی اظهار کرد: هدف تروریستها از این قبیل اقدامات ضربه زدن به اصل نظام و اسلام است و بنابر اعترافات مسببین این جنایت، حسینیه ریشه اصلی اسلام است و برای نابودی اسلام باید تبر به ریشه زد.
وی تصریح کرد: به همه کسانی که ادعای حقوق بشر دارند، میگویم که این حرفها برای دلخوشی خودشان است و حقوق بشر را در فلسطین و سوریه مشاهده کنند الحمدلله در کشور ما امنیت و آزادی است، آنها اگر میتوانند جواب مردم فلسطین و سوریه را بدهند.
پدر شهید نوروزی درحالی که بغض راه گلویش را بسته بود، گفت: آیا ترور کردن فرزندان و دانشمندان ما جزء حقوق بشر است؟
پدر شهید از شب حادثه گفت و اینکه وی در آن زمان ایران نبوده است و به دلیل سانسور خبری رسانه ها از طریق شبکه الجزیره متوجه بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدا میشود.
علی نوروزی در شب میلاد امام علی(ع) به دنیا آمد و به همین دلیل نامش را علی گذاشتند. پدر شهید او را متفاوت از دیگر فرزندانش توصیف میکند و مهمترین ویژگی علی را حساس بودن به احکام دینی به ویژه نماز و خمس برشمرد.
وی گفت: همان شب برادرم چندین بار با من تماس گرفت و به بهانه بیماری مادرم از من خواست که به ایران بازگردم تا اینکه از طریق برخی از همکارانم در کویت متوجه شدم که در کانون رهپویان وصال بمبگذاری شده است.
از آنجا که علی و برادرش هر شنبه شب به حسینیه میرفتند بی درنگ متوجه ارتباط تلفنهای برادرم و بمبگذاری شدم و از طریق رسانهها پیگیر ماجرا شدم.
متاسفانه آن زمان در ایران سانسور خبری بود و من از طریق شبکه الجزیره به عمق فاجعهای که رخ داده بود، پی بردم و عصر روز تشییع جنازه شهدا به ایران رسیدم.
وی افزود: به دلیل دیر رسیدنم علی را حتی در سردخانه هم ندیدم و فقط روزی که علی را تشییع کردند، توانستم علی را ببینم.
* نام حسین، همیشه همراه با شهادت است
مادر شهید مسعود رضایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه شهید رضایی در زمان شهادت ۲۷ سال داشته، گفت: از سه سالگی لباس عزای امام حسین (ع) را به تن مسعود کردم و از همان زمان پدر مسعود او را برای مراسم عزاداری به حسینه میبرد.
وی با اشاره به اینکه شهید رضایی تک پسر خانواده ۶ نفره آنها بوده، افزود: از خصوصیات بارز اخلاقی شهید رضایی سربهراهی و احترام به پدر و مادر بود.
مادر شهید رضایی که دو تا از برادرانش نیز در جنگ تحمیلی شهید شدهاند از نحوه مطلع شدنش از شهادت مسعود گفت و افزود: مسعود به قصد رفتن به حسینه سیدالشهدا از خانه بیرون رفته بود، حدود ساعت ۲۱ چند نفر از دوستانش با منزل تماس گرفته و احوال مسعود را جویا شدند همین سبب نگرانی من شد که بعد متوجه شدم پسرم شهید شده است.
وی از روحیه انسان دوستی شهید رضایی گفت و خاطر نشان کرد: مسعود هر سال به کمک خیرین و از طریق حسینه سید الشهدا، افراد بیبضاعت را به زیارت امام رضا میبرد.