گوش وزیر صنعت كار دستش داد

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به عمل جراحی گوش وزیر صنعت در آلمان گفت: این عمل جراحی در ایران امكان‌پذیر بود و آقای نعمت‌زاده خودشان باید درباره این عمل جراحی پاسخ دهند.

به گزارش نما ، به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر پیوندی در نخستین نشست خبری خود به مناسبت هفته سلامت در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: تغییرات مدیران در این دانشگاه به خصوص در زمینه تغییر رؤسای بیمارستان‌ها به هیچ‌وجه وجهه سیاسی نداشت زیرا بنده خودم آدم سیاسی نیستم و همیشه نیز به دنبال منش اعتدال بودیم و در آینده نیز این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.
وی در توضیح بیش‌تر علت تغییرات مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: این تغییرات بر اساس 2 مولفه فرد و عملکرد صورت پذیرفت یعنی بر اساس توانمندی عملکرد افراد و همچنین به دلیل خواسته برخی از آن‌ها بود که می‌خواستند این تغییر صورت پذیرد، به هر حال همه عملکردها در سیستم‌های نظارتی معلوم می‌شود و باید تغییرات بر اساس توانمندی افراد انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: یکی دیگر از دلایل مهم این تغییرات مدیریتی برای هماهنگی بیش‌تر با برنامه‌ها و سیاست‌های اعتدال دولت بود و این هماهنگی به معنای آن نیست که مدیران گوش به فرمان رئیس دانشگاه باشند. به هر حال باید در دانشگاه تغییراتی صورت می‌پذیرفت و صندلی‌هایی جابه‌جا می‌شد زیرا در گذشته آن صمیمیت بین دانشجو و اساتید دانشگاه وجود نداشت.
* وزیر صنعت درباره جراحی گوش خود در آلمان باید پاسخ دهد
پیوندی که خود متخصص گوش، حلق و بینی است در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این‌که آیا علم پزشکی کشورمان به خصوص در رشته گوش، حلق و بینی آن‌قدر پایین است که وزیر صنعت باید در آلمان گوش خود را جراحی کند، بیان داشت: بنده نیز این عمل جراحی بر گوش نعمت‌زاده وزیر صنعت را شنیده‌ام. باید عنوان کنم این عمل جراحی در ایران انجام می‌شود و در همین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت می‌پذیرد ولی علت این‌که چرا وزیر صنعت چنین عمل جراحی را انجام داده است باید از خود وی بپرسیم، به هر حال شاید در سفر آقای نعمت‌زاده به آلمان شرایطی پیش آمد که وی دست به چنین عمل جراحی بزند ولی خود وی باید درباره این عمل جراحی پاسخ دهد به هر حال آقای نعمت‌زاده وزیر این مملکت هستند و برای نیز عزیز خواهند بود.
* زیرمیزی بیمارستان‌های دانشگاهی بسیار کم است
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره این‌که دانشگاه در ماه‌های گذشته چه مقدار از دریافت‌های غیرمتعارف پزشکی را به بیماران برگردانده است و چه اقداماتی انجام شده است، عنوان کرد: هرزگاهی مسئله زیرمیزی در رسانه‌ها مطرح می‌شود و این در شرایطی است که مقام معظم رهبری توصیه کرده‌اند که مقوله دریافت غیرمتعارف اشاعه و گسترش نیابد زیرا به رابطه پزشک و بیمار لطمه وارد می‌کند ولی در مجموع در نظام سلامت این مشکل (زیرمیزی) وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: البته دریافت‌های غیرمتعارف براساس پرونده‌های کمیسیون ماده 11 تعزیرات از بیمارستان‌های دانشگاهی بسیار کم است ولی در مجموع راهکارهایی برای برطرف کردن این معضل صورت پذیرد و بهترین آن اصلاح تعرفه‌ها و پرداخت‌های مناسب است.
* حادثه روحانی ناهی از منکر
پیوندی در ادامه پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره این‌که چه تضمینی وجود دارد حادثه عدم پذیرش روحانی ناهی از منکر توسط بیمارستان‌ها به خصوص بیمارستان‌های دانشگاهی در آینده رخ ندهد، گفت: ما در حوزه سلامت هیچ تضمینی نمی‌توانیم بدهیم که چنین اتفاقی دیگر تکرار نشود ولی باید زیرساخت‌ها و راهنماهای بالینی مشخصی داشته باشیم که چنین حوادثی دیگر تکرار نشود و تلاش ما نیز بر این است است که دیگر این اتفاق رخ ندهد زیرا این حادثه یک ناهنجاری تلقی می‌شود و باید با ارتقای زیرساخت‌های اورژانس‌ها از تکرار این حادثه جلوگیری کرد.

۱۳۹۳/۱/۲۷

اخبار مرتبط