به گزارش نما به نقل از باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام والمسلمین "حمید شهریاری" امروز یکشنبه(11 خردادماه) بعد از جلسه توجیهی رؤسای کل دادگستری استانها در جمع خبرنگاران افزود: همه دادخواستها در شهر تهران از طریق این سامانه ثبت میشود.
وی در پاسخ به ایرنا که چه تعداد دادخواست در این سامانه ثبت شده است، اظهار داشت: تقریبا هر ماه 20 هزار دادخواست در سامانه خدمات الکترونیک قضایی شهر تهران ثبت میشود.
معاون قوه قضاییه گفت: در این جلسه توجیهی با استقبال خوب رؤسای دادگستری استانها مواجه بودیم و فاز اول فراخوان ثبت نام دفاتر دو ماه پیش به صورت سراسری انجام شد.
حجتالاسلام والمسلمین شهریاری ادامه داد: از بین ثبت شدگان، آنانی که از نظر تحصیلات، تجربه کاری، قضایی و مدیریت و دیگر شاخصها بالاترین امتیاز را کسب کرده بودند انتخاب و دو برابر ظرفیت به روسای دادگستری استانها معرفی شدند.
وی تاکید کرد: شهرهایی که دارای مراکز قضایی هستند در اولویت راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قرار دارند.
معاون قوه قضاییه در خصوص دفاتر خدمات الکترونیک مشترک بین ناجا و قوه قضاییه گفت: ناجا و قوه قضاییه هر دو مصمم هستند تا سامانههای عرضه خدمات الکترونیکی را راه اندازی کنند.
حجتالاسلام والمسلمین شهریاری افزود: این طرح به صورت آزمایشی(پایلوت) در کلانتری یوسف آباد اجرا میشود و تا مادامی که ریسکهای(خطرهای) طرح استخراج و راه حل قطعی پیدا نشود، طرح آزمایشی توسعه نمییابد.
وی خاطرنشان کرد: چون این امر مربوط به حوزه کیفری خاص است و چهار طرف قوه قضاییه، ناجا، مردم و بخش خصوصی در آن مشارکت دارند از این رو همچنان به صورت آزمایشی در حال انجام است.
حجتالاسلام و المسلمین شهریاری اضافه کرد: 191 عنوان دادخواست از طریق این سامانه ثبت می شود.
معاون قوه قضاییه خاطرنشان کرد: دفاتر الکترونیک قضایی با عنوان ˈسخاˈ به صورت پایلوت و چند مرحلهای در تهران انجام شد که تا پایان امسال این دفاتر در مراکز همه استانها راه اندازی خواهد شد.