سبزیجات

  • بایدها و نبایدهای تغذیه‌ ای كنكوری‌ ها

    داوطلبان كنكور در ماه‌ های پایانی مانده به كنكور شاید حتی سبك زندگی خود را برای مدتی تغییر دهند تا بتوانند بهتر درس بخوانند، مثلا برخی كنكوری‌ ها ساعت خواب یا نوع تغذیه را تغییر می‌دهند اما باید بدانند كه چگونه تغذیه كنند تا بهره‌ وری بهتری از مطالعات‌ شان داشته باشند.

  • خواص فوق العاده شِوید!

    یك كارشناس گیاهان دارویی گفت: شوید تازه كالری بسیار كمی دارد اما منبع فوق‌العاده‌ای از چندین ویتامین و ماده معدنی ضروری ازجمله ویتامین ث، منگنز و ویتامین A به شمار می‌رود.

  • كربوهیدرات موجود در سیب‌‌ زمینی پس از خورده‌ شدن به قند تجزیه شده و وارد جریان خون می‌شود

    سنگر سیب و سبزی در هوای سربی

    هر یك از ما هر روز به‌طور متوسط ۱۱هزار و ۲۰۰ لیتر هوا تنفس می‌كنیم. پس می‌توانید تصور كنید اگر این مقدار هوا حاوی مواد زائد بوده و آلودگی داشته باشد، ریه‌های ما كه تنها منبع اكسیژن‌رسانی به بدن محسوب می‌شوند در معرض چه خطر بزرگی قرار خواهند گرفت.

  • سبزیجات را با نمك ضدعفونی كنیم؟

    متخصصان می‌گویند شست و شوی سبزیجات با نمك و یا مایع ظرفشویی بدترین كار ممكن در هنگام شست و شو سبزیجات است، چرا كه استفاده از این مواد برای شست و شوی سبزیجات بی فایده است.

  • چهار فایده شلغم كه كمتر می‌دانید

    می‌توان خوراكی‌های مفید این روزها را نام برد و شلغم را فراموش كرد. شلغم كه جزء سبزیجات ریشه‌ای است، منبع غنی از پتاسیم، منیزیم، فسفر و فیبرها محسوب می‌شود كه در محافظت از قلب و سیستم گوارش بسیار مفید است.

  • چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟

    ویتامین C یا اسید آسكوربیك یكی از ویتامین‌های محلول در آب و حیاتی برای حفظ عملكرد و سلامتی بدن است.

  • جلوگیری ساده از یك بیماری خطرناك با جادوی اسفناج

    سرطان روده بزرگ یكی از بیماری هایی است كه سالیانه افراد زیادی را در سراسر جهان درگیر خود می كند.

  • سالم‌ترین سبزیجات كدامند؟

    سبزی‌ های خوش‌ طعم و لذیذ مثل ریحان، شاهی، تربچه‌ های نقلی و نعنا همیشه پای ثابت سفره‌ های ایرانی بوده است. برای مثال سالاد شیرازی و كاهو در كنار انواع خورشت و پلو تركیبی اشتهاآور و مغذی می‌سازد.

  • چقدر برنج و روغن بخوریم تا چاق نشویم؟

    یك متخصص تغذیه درباره مصرف برخی مواد غذایی مانند روغن، برنج، میوه و سبزی توضیح داد.

  • فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی های سبز سم زدا

    گنجاندن یك لیوان نوشیدنی سم زدایی كننده در برنامه صبحگاهی می تواند یك روش درمانی مناسب بوده و مواد معدنی و آنزیم های تخلیه شده در بدن را بازیابی كند.

  • سبزیجاتی كه باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید

    بیشتر سبزیجات به طور طبیعی چربی و كالری كمی دارند و میزان كلسترول همه آنها تقریبا صفر است.

  • چگونه در تابستان تغذیه سالمی داشته باشیم؟

    به‌طوركلی تغذیه نقش بسیارمهمی در سلامت و افزایش طول‌عمر افراد دارد و یكی از مسائل مهم در شیوه‌زندگی سالم بحث تغذیه افراد است بنابراین افرادی كه تغذیه سالمی دارند خطر بیماری‌های مزمن را كمتر داشته و احتمال طول عمر بیشتری دارند.

  • ویژگی‌های تغذیه سالم در تابستان

    یك متخصص تغذیه با تاكید بر اهمیت مصرف میوه‌ها و سبزیجات در فصل تابستان گفت: میوه و سبزیجات به سبب بهره مندی از آب فراوان نیاز بدن را تامین می‌كنند.

  • تغذیه سالم

    4 ماده غذایی كه حافظه شما را تقویت می كند

    برای تقویت حافظه و عملكرد مغز، مواد غذایی نقش مهمی دارند چرا كه منجر به بهتر شدن عملكرد شناختی، حافظه و هشیاری می شود.

  • خوردن خام این سبزیجات ممنوع است!

    سبزیجات جزو بهترین منابع غذایی سرشار از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌ها هستند و متخصصان تغذیه همواره بر گنجاندن سبزیجات متنوع در برنامه روزانه تاكید دارند.

  • تنقلات بخورید و وزن كم كنید

    از بهترین تنقلاتی كه علاوه بر خواص زیاد، می‌تواند به كاهش وزن نیز كمك كند می‌توان به میوه‌های خشك شده، سبزیجات و شكلات تلخ اشاره كرد. برای پرانرژی‌تر كردن تنقلات می‌توانید میوه‌های خشك را با كشمش و خرما مخلوط كنید.

  • كله پاچه در وعده سحری بخوریم؟

    مصرف غذا‌های چرب مانند كله پاچه در وعده سحر باعث افزایش یا تشدید تشنگی در روزه داران خواهد شد.

  • با این اسموتی ها سلامتیتان را تضمین كنید

    سبزیجات نه تنها برای عضلات و كاهش اندازه دور كمر مفید هستند، بلكه نتایج مطالعه جدید نشان می‌دهد كه مصرف سبزیجات با سلامت قلب همراه است. محققان در استرالیا دریافتند، سبزی‌های غنی از نیترات، سبزی‌های برگ‌دار و ریشه‌دار فشار خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را كاهش می‌دهند.

  • خوراكی های مفید برای حل معضل فراموشی

    بسیاری از افراد از فراموشی رنج می‌برند و ممكن است اغلب آنها را مقابل همكاران، آشنایان و دوستان در موقعیت‌ های خجالت آور قرار دهد.

  • این گزینه های غذایی را جایگزین مولتی ویتامین ها كنید

    این كه مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سكته مغزی، برخی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شود، ثابت شده است ولی چنین ادعایی هنوز در مورد مكمل های غذایی یا همان مولتی ویتامین ها ثابت نشده است.

  • بهترین غذاها در وعده سحر

    روزه داران حتما سحری بخورند

    كارشناس ارشد تغذیه با تاكید بر اهمیت رژیم غذایی در دوران ماه رمضان با توجه به شیوع كرونا گفت: سحری مهم ترین وعده غذایی در این ایام است كه انرژی مورد نیاز بدن برای تمركز و فعالیت روزانه را تامین كرده و سوخت و ساز پایه بدن را بالا نگه می‌دارد.

  • تغذیه بیمار كرونایی در خانه چگونه است؟

    یك متخصص بیماری های عفونی گفت: اگر ابتلا به كرونا حاد و نیاز به بستری در بیمارستان نباشد، می توان بیمار را در منزل قرنطینه كرد و مراقبت تغذیه‌ای كرد زیرا مراقبت تغذیه‌ای در بهبودی هر چه زودتر بیماری حائز اهمیت است.

  • كبدتان را با مصرف این خوراكی ها پاكسازی كنید

    یك متخصص داخلی و گوارش گفت: بهترین و ساده‌ترین راه برای پاكسازی كبد داشتن یك رژیم غذایی مناسب است.

  • نكات رژیمی برای مبارزه با بیماری كبد چرب

    بیماری كبد چرب به دو گروه كبد چرب الكلی و غیر وابسته به الكل تقسیم می شود. این بیماری ۳۳ درصد از بزرگسالان ایالات متحده را تحت تاثیر قرار داده است.

  • جوان ماندن با اكسیر تغذیه

    تلاش برای یافتن راه‌هایی كه بتوان از طریق آنها روند پیری را به تعویق انداخت و برای مدت بیشتری شادابی و جوانی بدن را حفظ كرد، تلاشی است كه قدمتی به درازای تاریخ بشر دارد.

  • خواص و ارزش غذایی گیاه «كاسنی قرمز»

    «كاسنی قرمز» در تهیه انواع سالادها و غذاها استفاده می‌شود. این سبزی فواید فراوانی برای پوست، معده و دیابت دارد.

  • خوراكی گرم و شیرین برای شب‌های سرد پاییزی

    میوه‌ها و سبزیجات پاییزی سرشار از ویتامین و مواد مغذی است، كدو حلوایی یكی از این سبزیجات پاییزی است كه این روز‌ها مشتری‌های خاص خود را دارد.

  • تاثیر میوه و سبزیجات رنگی در مبارزه با سرطان روده

    محققان با انجام یك پژوهش جدید به خواص سیب‌زمینی بنفش در درمان سرطان روده بزرگ پی بردند.

  • چگونه از كپك زدن سبزیجات جلوگیری كنیم؟

    در این جا راه هایی برای جلوگیری از كپك زدن انواع سبزیجات را ارائه كرده ایم. با ما همراه باشید...

  • كاهش استرس با مصرف میوه و سبزیجات

    محققان توصیه می كنند زنان برای كاهش استرس روانی خود روزانه ۵ تا ۷ وعده میوه و سبزیجات مصرف كنند.

  • سبزیجات را سرخ شده مصرف كنیم یا آب پز؟

    مصرف روزانه سبزیجات ضامن سلامتی شخص می باشد. مصرف سبزیجات از بروز بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی پیشگیری می نماید. مقدار سبزیجات مورد نیاز بدن با توجه به هرم راهنمایی غذایی به طور كلی روزانه 200 گرم می باشد كه این مقدار برای سالمندان بالای هفتاد سال و نوجوانان و كودكان كمتر است.

  • بهترین آب سبزیجات برای مقابله با سرطان

    یكی از بهترین و سالم‌ترین شیوه‌های در امان ماندن از سرطان مصرف آب سبزیجات است.

  • كنسروكردن سبزیجات درروغن

    طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می‌شود و تا ۱۲ ماه نیز می‌توان آنها را نگهداری كرد.

  • تقویت بینایی با سبزیجات و مركبات

    ویتامین A و امگا 3 از مكمل‌های مهمی هستند كه در پیشگیری از اختلالات بینایی به ویژه‌ در كاهش علائم خشكی چشم نقش تعیین كننده‌ای دارند. ویتامین‌های B و E در پیشگیری از بیماری‌های شبكیه‌ای نظیر دژنراسیون ماكولا نقش عمده‌ای را ایفا می‌كنند .

  • سبزیجات غنی از پروتئین

    آووكادو از نظر چربی خیلی غنی است در حالی كه سایر میوه ها و سبزی ها این طور نیستند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین‏ A، ویتامین‏‌های گروه B و غنی از آنتی اكسیدان‏‌هایی مثل ویتامین E ،C و لوتئین (رنگدانه گیاهی) است.

  • سبزیجات كم كالری بخورید

    برخی از سبزیجات علاوه بر خواصی كه دارند بسیار كم كالری بوده و سیر كننده هستند.

  • هشدار نسبت به آبیاری سبزیجات تهران با فاضلاب

    رئیس كمیسیون بهداشت مجلس با نگرانی از تقلب‌ در حوزه تغذیه نسبت به آبیاری سبزیجات تهران با فاضلاب هشدار داد و گفت: همواره خوب قانون می‌نویسیم اما به خوبی اجرا نمی‌كنیم، قوانین زیبا فقط روی كاغذ است، لاپوشانی‌ها در حوزه سلامت زیاد است.

  • مصرف مداوم مایعات و سبزیجات جلوی خشكی پوست را می‌گیرد

    با فرارسیدن فصل بهار بسیاری گرفتار خشكی پوست می‌شوند اما یك متخصص پوست و مو معتقد است با مصرف مداوم میوه، سبزیجات و مایعات و استفاده از شوینده‌های غیرصابونی تا حد زیادی این عارضه كنترل می‌شود.

  • این سبزیجات "سرطان" را دور می‌زنند

    سبزیجات سبز مایل به زرد به دلیل تركیبات موجود در آنها دارای اثر ضد سرطان و ضد اكسیدان هستند.

  • برای هر كاری چه چیزی بخوریم؟

    بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد. مصرف آووكادو به بهره‌مندی از یك رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح كلسترول خوب، كاهش خطر سندرم متابولیك و كاهش وزن بدن كمك می‌كند.

  • افزایش جذب آهن با این سبزیجات

    بعضی از سبزی‌ها مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، كلم و گل كلم دارای ویتامین ث است و اگر با غذا مصرف شود باعث افزایش جذب آهن غذا می‌شود.