نسخه چاپی

گسترده‌ترین حملات ائتلاف‌ به داعش‌

ائتلاف ضد داعش اعلام كرد كه طی دو روز گذشته 21 حمله را علیه پایگاه‌های داعش در كوبانی انجام داده كه مانع پیشروی داعش و كنترل این گروه بر كوبانی شده است. این در حالی است كه وزارت دفاع آمریكا اعلام كرد كه این حملات از آغاز عملیات ائتلاف در سوریه بزرگترین حملات بوده است.

به گزارش نما به نقل از ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، ائتلاف ضد داعش اعلام کرد که ظرف دو روز گذشته 21 حمله را به پایگاه‌های گروه "دولت اسلامی" (داعش) در طرف جنوبی شهر کوبانی واقع در شمال سوریه انجام داده است که مانع پیشروی این گروه شده است.

وزارت دفاع آمریکا نیز اعلام کرد که این حملات از آغاز عملیات ائتلاف علیه داعش در سوریه گسترده‌ترین حملات بوده است.

از سوی دیگر ارتش آمریکا اعلام کرد حملاتی که جنگنده‌های آمریکایی و عربستانی انجام دادند موجب ممانعت از پیشروی داعش در کوبانی شدند. اما اوضاع امنیتی در این شهر همچنان مبهم است و داعش تلاش می کند تا مناطق بیشتری را تحت کنترل خود درآورد.

حملات هوایی ائتلاف ضد داعش در روز سه شنبه علیه مناطق تجمع اعضای داعش صورت گرفت و موجب وارد آمدن خسارات زیادی به این گروه شد.

همچنین اعضای داعش پایگاه‌های یگان‌های حمایت از کردها را در دو طرف غربی و شمال کوبانی مورد هدف قرار دادند و درگیری‌های شدیدی در مرکز شهر و در ورودی منتهی به گذرگاه مرزی با ترکیه رخ داد.

دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که افزایش حملات مانع سقوط کامل کوبانی در دستان گروه داعش شده است که در حال حاضر کنترل نیمی از این شهر را در دست دارند.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از رامی عبدالرحمن، مدیر دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که حملات هوایی که ائتلاف روز سه شنبه انجام داد حملاتی گسترده بود و موجب خسارات وارد کردن به مراکز داعش شد و از شش روز پیش این حملات بسیار جدی‌تر و گسترده‌تر بوده و مانع کنترل داعش بر کوبانی شده است.

پیش از این نیروهای کرد اعلام کرده بودند که کنترل شهرک " تا شعیر" در غرب کوبانی را در دست گرفته‌اند.

۱۳۹۳/۷/۲۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...