نسخه چاپی

وزیر ارتباطات:

ساماندهی پیامك های تبلیغاتی

واعظی اضافه كرد: با وجود تحقق نیافتن كامل بودجه پیش بینی شده این وزارتخانه در سال جاری، بیشتر تعهدات و پروژه های امسال با تلاش و كار مضاعف مجموعه همكاران و نیز حضور بخش خصوصی عملیاتی شد.

به گزارش نما به نقل از ایرنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای طرح ساماندهی پیامک های تبلیغاتی از سال آینده خبر داد و گفت: با فراهم سازی امکانات، مشترکانی تلفن همراه که تمایلی به دریافت تبلیغات ندارند، براحتی می توانند آن را مسدود کنند.

محمود واعظی روز دوشنبه در نشست خبری در گرگان اظهار کرد: در پی تصویب طرح ساماندهی پیامک های تبلیغاتی و تجاری در شورای عالی فضای مجازی، کمیته ای مشترک در این خصوص در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شده است.

وی با بیان این که تا پایان امسال ساز و کار لازم برای ساماندهی پیامک های تبلیغاتی مشخص و از سال آینده اجرایی خواهد شد، افزود: این وزارتخانه به همه تعهدات خود به مردم، دولت و مجلس، پایبند بوده و آن را عملی خواهد کرد.

واعظی اضافه کرد: با وجود تحقق نیافتن کامل بودجه پیش بینی شده این وزارتخانه در سال جاری، بیشتر تعهدات و پروژه های امسال با تلاش و کار مضاعف مجموعه همکاران و نیز حضور بخش خصوصی عملیاتی شد.

وی اتصال هشت هزار روستا به شبکه اینترنت، افزایش پهنای باند اینترنت از 520 به 1500 گیگابایت بر ثانیه، اجرای هشت تا 9 هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری جدید و افزایش پایداری ارتباطات در استان ها و راه اندازی شبکه های پشتیبان را از مهمترین اقدامات امسال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به بررسی طرح مطالعات راه اندازی اپراتور نسل چهارم تلفن همراه گفت: این که چنین اپراتوری با توجه به شرایط بازار راه اندازی بشود یا نشود، توسط یک گروه مشاور در حال بررسی است.

واعظی افزود: به نظر نمی رسد راه اندازی اپراتور نسل چهارم تلفن همراه به مصلحت باشد با این حال باید منتظر بررسی گروه مشاوران بود ضمن این که برای سال آینده برای فعالیت برخی اپراتورها در فضای مجازی پروانه فعالیت صادر خواهد شد.

وی همچنین با یادآوری برنامه ریزی انجام شده برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشور گفت: راه اندازی این شبکه باید توسط بخش خصوصی و نیز دانشگاه ها انجام شود و برای تحقق آن بایستی نسبت به تولید محتوا، افزایش اطلاعات و داده های بومی در حوزه های مختلف اقدام شود.

واعظی با مفید خواندن شبکه های اجتماعی اضافه کرد: اگر این شبکه ها نبود، نامه اخیر رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکا در کمتر از 24 ساعت در کل جهان بازتاب نمی یافت بنابراین وجود چنین شبکه هایی لازم و باید برای راه اندازی آن تلاش شود.

وی با بیان این که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز وظیفه حمایت و پشتیبانی از شبکه های اجتماعی را دارد، تصریح کرد: با راه اندازی این شبکه ها می توان اندیشه های اسلامی، فرهنگ ایرانی، آداب و رسوم، عقاید و ایده های نظام را به راحتی در اختیار دیگر مردم جهان قرار داد.

وزیر ارتباطات از کاربران اینترنت در کشور نیز خواست که از درج اطلاعات کامل خود در شبکه های اجتماعی خارجی دوری کنند همان طور که خارجی ها فقط اطلاعات اولیه را در صفحات خود می گذارند.

واعظی گفت: از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم تاکنون سرمایه گذاری خوبی برای راه اندازی شبکه های اجتماعی شده است و اکنون برخی از آنها حدود یک میلیون کاربر دارند.

وی همچنین با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور اضافه کرد: با راه اندازی این شبکه باید 80 درصد نیاز اطلاعاتی کاربران در داخل و 20 درصد از خارج باشد و لازمه تحقق این مهم، تلاش برای تولید محتوا و اطلاعات در حوزه های مختلف دولت الکترونیک، علم و دانش، سلامت، تجارت، مدارس و غیره است.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: تا سال گذشته کاربران اینترنت کشور تنها 10 درصد اطلاعات خود را از داخل و 90 درصد را از منابع خارجی می گرفتند که این نسبت در سال جاری 36 به 64 درصد است و تلاش خواهیم کرد در سال آینده این نسبت ها به 50 درصد (نسبت برابر) برسد.

واعظی در ادامه از تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای بهره مندی بیشتر مردم از شبکه اینترنت خبر داد و گفت: آمار کاربران اینترنت پرسرعت (ADSL) در کشور از سه میلیون نفر در آغاز دولت یازدهم به بیش از هشت میلیون کاربر افزایش یافته ضمن این که پهنای باند نیز از 520 به 1500 گیگابایت رسیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای بهره برداری از 110 پروژه این حوزه به استان شمالی گلستان سفر کرده است.

۱۳۹۳/۱۱/۲۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...