نسخه چاپی

انتقاد از نحوه پخش اذان در صدا و سیما

حجت الاسلام فرشاد در مراسم ترحیم آیت‌الله محمد حسین سیبویه كه در حسینیه سید گلسرخ ابرندآباد یزد برگزار شد با انتقاد از صدا و سیما گفت: مسئولین ما از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، اوقاف و تمام ارگان‌ها و نهادها باید دغدغه دینی بیشتری داشته باشند.

به گزارش نما؛ روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حجت الاسلام فرشاد در مراسم ترحیم آیت‌الله محمد حسین سیبویه که در حسینیه سید گلسرخ ابرندآباد یزد برگزار شد با انتقاد از صدا و سیما گفت: مسئولین ما از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، اوقاف و تمام ارگان‌ها و نهادها باید دغدغه دینی بیشتری داشته باشند.

وی افزود: پخش برنامه‌های مختلف و کم توجهی به اذان و نماز اول وقت از صدا و سیمای جمهوری اسلامی دور از انتظار است.

وی گفت: امروز تلویزیون را مشاهده می‌کردم که هنگام پخش برنامه ورزشی تا لحظه اذان مغرب بدون هیچگونه قرائت قرآن اقدام به پخش اذان نمود و بلافاصله بعد از اتمام اذان به پخش برنامه ورزشی خود ادامه داد! وی گفت آیا با این روش جوانان به نماز اول وقت فکر می‌کنند؟

۱۳۹۴/۸/۲۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی: