نسخه چاپی

نكاتی مفید درباره ماء‌الشعیر طبی در ماه رمضان

یك متخصص طب سنتی خواص ماء‌الشعیر طبی در ماه رمضان را تشریح كرد.

به گزارش نما به نقل از تسنیم, میثم شیرزاد درباره ماه رمضان اظهار داشت: مناسب است در فصل تابستان از چاشنی‌هایی که تعدیل کننده مزاج هستند و گرمی مزاج را کاهش می‌دهند و عطش را کمتر می‌کنند استفاده کرد، مانند زرشک, آلوی بخارا, رب انار, لیمو امانی و آب لیمو که مزاج را تعدیل می‌کند.

به گفته وی در طول ماه رمضان برخی از ادویه‌هایی که مزاج گرم و خشک دارند و تند و تیز هستند مثل پیاز خام, سبزیجات تند و تیز یا ادویه تند و یا نمک زیاد در غذا, مضر است که عطش آور باشد و علائم غلبه خشکی که در ساعات روزه داری ایجاد شده را تشدید کند.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که برای کاهش عطش زیادی که در ماه رمضان اتفاق می‌افتد, چه باید کرد؟ یکی از نوشیدنی‌های خیلی خوبی که می‌تواند موثر باشد, دوغ محلی است. منتها برای کسانی که مشکلات و علائم گوارشی ندارند.

شیرزاد ادامه داد: اگر تخم خرفه را در طول ساعات روز در دوغ بخیسانیم و در ساعات بعد از افطار استفاده کنیم خیلی از این علائم تشنگی کاهش پیدا می‌کند و توان فرد برای روزه داری بیشتر می‌شود.

وی اضافه کرد: ماء الشعیرطبی نیز جزو نوشیدنی‌های خیلی مناسبی است که در این ماه افراد می‌توانند استفاده کنند و بسیار به بدن رطوبت می‌دهد و از غلبه گرما و خشکی در بدن می‌کاهد و در عین حال هیچ عارضه‌ای ندارد.

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: بهتر است, ماءالشعیر طبی را با شیره انگور شیرین کنیم و علاوه بر تامین مواد ضروری بدن, بسیار به رفع تشنگی در طول روزه داری کمک می‌کند.

لازم به ذکر است که ماءالشعیر طبی از ترکیت یک پیمانه جو کامل با 14 پیمانه آب تهیه می‌شود که یک ساعت آرام جو می‌پزد ال شکفته شود, در این هنگام صاف می‌کنند و گرم می‌خورند.می‌توان بقیه ان را در یخچال نگه داری کنند و هنگام مصرف با کمی آب جوش مخلوط کنند تا گرم شود.

۱۳۹۵/۳/۲۹

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...