نسخه چاپی

پایان گروگانگیری در نزدیكی فرودگاه نیوجرسی

رسانه‌های محلی در آمریكا از پایان ماجرای گروگانگیری در نزدیكی یك فرودگاه ایالت نیوجرسی این كشور و آزادی 5 گروگان خبر دادند.

به گزارش نما به نقل از فارس، رسانه‌هیا محلی در آمریکا از آزادی 5 گروگان و پایان گروگانگیری در نزدیکی فرودگاه نیوجرسی این کشور خبر دادند.

نیمه شب گذشته بود که رسانه‌ها گزارش‌هایی تأییدنشده درباره گروگان‌گیری در نزدیکی فرودگاه بین‌الملی شهر «نیوآرک» در ایالت نیوجرسی آمریکا منتشر کردند.

شبکه راشاتودی هم در این باره گزارش داده بود که پلیس دو نفر از افراد گروگان‌ گرفته شده را نجات داده است(جزئیات بیشتر).

حالا امروز و با گذشت بیش از 17 ساعت، رسانه‌های محلی در آمریکا از پایان ماجرای گروگانگیری در فرودگاه نیوآرک خبر داده‌اند.

شبکه ای بی سی 7 گزارش داده که پلیس توانسته همه 5 گروگان این ماجرا را آزاد کند و به گروگانگیری پایان دهد.

برخی دیگر از رسانه‌های محلی هم از بازداشت فرد گروگانگیر خبر دادند اما هنوز اطلاعات بیشتری درباره این فرد و انگیزه احتمالی او مخابره نشده است.

۱۳۹۵/۵/۱۷

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...