به گزارش نما، داریوش ورناصری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران در گفتوگو با فارس در پاسخ به این پرسش که «آیا مدارس فرسوده تهران در فصل زمستان در برابر بارش شدید باران آسیبپذیر هستند؟»، اظهار داشت: اصولا مدرسهای که با بارش باران آسیب ببیند، نداریم.
وی افزود: تمام فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی دولتی استان تهران 6 هزار باب است که در بین آنها 1400 مدرسه وجود دارد که عمر ساختمان آنها بالای 40 سال است و فرسوده محسوب میشوند.
ورناصری ادامه داد: این مدارس فرسوده در برابر زلزله و حوادث غیرمترقبه مقاوم نیستند و امکان اینکه برای آنها مشکلی رخ دهد، وجود دارد.
وجود ۱۴۰۰ مدرسه با عمر بالای ۴۰ سال در پایتخت
مدیركل نوسازی مدارس استان تهران با تأكید بر وجود ۱۴۰۰ مدرسه با عمر بالای ۴۰ سال در پایتخت، گفت: مدارس در برابر بارش باران مقاوم هستند ولی در برابر زلزله و حوادث غیرمترقبه مقاوم نیستند.
۱۳۹۵/۸/۲۳

