به گزارش نما به نقل از ایرنا, این پایگاه اطلاع رسانی صهیونیستی با ادعای استناد به نتایج تحقیقات صورت گرفته که قرار است نتایج آن روز جمعه آینده منتشر شود، نوشت: از سال 2004، 63 میلیون دلار کمک های سازمان های مردم نهاد و دولت ترکیه در اختیار آندسته از نهادهای بیت المقدس شرقی قرار گرفت که وظیفه دفاع و تقویت این میراث مسلمانان را به عهده دارند.
بر اساس این تحقیق، بخشی از این وجوه از طریق دولت ترکیه و به واسطه آژانس همکاری و توسعه بین المللی ترکیه به ریاست 'سردار جم' منتقل شد. جم از یاران نزدیک 'رجب طیب اردوغان' رئیس جمهوری ترکیه است.
پایگاه صهیونیستی: تركیه به دنبال جای پا در بیت المقدس است
پایگاه اطلاع رسانی صهیونیستی 'عاروتض شوع' اعلام كرد: تركیه به منظور به دست آوردن جاپایی در بیت المقدس، علاوه بر صرف ده ها میلیون دلار هزینه برای این شهر باعث بالا گرفتن تنش ها بین ساكنان عرب و اسرائیلی آن شده است.
۱۳۹۶/۳/۳۱
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)