به گزارش نما، سید محسن زهرایی رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، در خصوص گروههای پرخطری که تزریق واکسن آنفلوآنزا برای آنها ضروری است اظهار داشت: با توجه به بازگشایی مدارس نیازی نیست که همه کودکان واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند، این واکسن برای گروههای پرخطر در اولویت مصرف قرار دارد.
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: کارکنان بهداشتی درمانی در اولویت هستند به دلیل اینکه در صورت ابتلا به بیماری میتوانند آن را به دیگران انتقال دهند، کارکنان سازمان دامپزشکی و محیط زیست که در معدوم سازی اتلاف پرندگان نقش دارند، به دلیل اینکه ممکن است این افراد به آنفلوازای پرندگان مبتلا شوند.
وی ادامه داد: گروههای بیماران های ریسک، مانند بیماران مزمن قلبی، ریوی، افرادی که داروهای تقویت سیستم ایمنی مصرف میکنند، بیماران «اچ آی وی» و افراد دارای بیمارای خونی و زمینهای از جمله گروههای پرخطر هستند.
زهرایی خاطرنشان کرد: علاوه بر نوع بیماری که ذکر شد، برخی بیماریهای سنی مثل گروههای سنی 6 ماه تا 59 ماه توصیه میشود که از این واکسن استفاده کنند همچنین گروههای سنی بالای 60 سال لازم است از واکسن آنفلوانزا استفاده کنند.
منبع: فارس
گروههای «پرخطر» برای تزریق واكسن آنفلوانزا
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واكسن وزارت بهداشت گفت: با توجه به بازگشایی مدارس نیازی نیست كه همه كودكان واكسن آنفلوآنزا تزریق كنند، این واكسن برای گروههای پرخطر در اولویت مصرف قرار دارد.
۱۳۹۹/۶/۱۵