عبدالرضا عزیزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس دوره دهم در گفتگو با خبرنگار نما، گفت: علت این که دولت نمی تواند قرنطینه نظامی به سبک چین را اعمال کند به هزینه های اقتصادی آن مرتبط است البته شاید در روزهای نخستین شیوع ویروس کرونا در چند شهر محدود می توانست محدودیت های نظامی را اعمال کند، اما الان که کل کشور دچار بحران ویروس کرونا شده است، نمی تواند محدودیت های نظامی را اجرا کرد .
وی افزود: اگر دولت بخواهد محدودیت های سفت و سختی را اعمال کند باید حداقل مایحتاج 60 میلیون نفر را تأمین کند که تأمین این هزینه ها برای دولت دشوار است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس دهم با مثبت خواندن تعطیلی ادارات و ارتباط آن با کاهش ویروس کرونا خاطر نشان کرد: ابلاغ دستورالعمل تعطیلی ادارات هرچند با تأخیر؛ اما باعث محدود شدن روند شیوع ویروس کرونا در کشور می شود.
عزیزی تأکید کرد: دولت هرچقدر سختگیرانه تر عمل کند، محدودیت ها تأثیرگذارتر خواهد بود اما هزینه های این اقدام هم برای دولت و هم برای مردم بیشتر خواهد بود.
او با بیان اینکه هدف از اعمال محدودیت ها و تعطیلی ادارات باید کاهش میزان مراجعه کنندگان به بیمارستان ها باشد، گفت: توانایی کادر درمان بیمارستان ها بسیار محدود است؛ بنابراین اگر تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان ها بیشتر از تعداد بهبودیافتگان باشد، کادر درمان از عهده درمان مراجعه کنندگان برنخواهند آمد. پس تعطیلی ادارات باعث تعدیل مراجعه کنندگان به بیمارستان ها خواهد شد .
این نماینده سابق مجلس دهم با انتقاد از سهل انگاری دولت در اعمال محدودیت های کرونایی تصریح کرد: اگر در همان اوایل شیوع ویروس کرونا دولت برخورد پلیسی با مردم داشت و مسئولیت تأمین مایحتاج مردم را می پذیرفت، شاید الان شرایط تحت کنترل دولت بود.
عزیزی در گفتگو با نما:
سهل انگاری دولت وضعیت كشور را بحرانی كرده است
عضو كمیسیون اجتماعی مجلس دهم گفت: اگر در همان اوایل شیوع ویروس كرونا دولت برخورد پلیسی با مردم داشت و مسئولیت تأمین مایحتاج مردم را می پذیرفت، شاید الان شرایط تحت كنترل دولت بود.
۱۳۹۹/۹/۱۰