نسخه چاپی

ورود زیردریایی هسته‌ای آمریكا به خلیج فارس؛ منشأ آسیب‌های زیست محیطی

عکس خبري -ورود زيردريايي هسته‌اي آمريکا به خليج فارس؛ منشأ آسيب‌هاي زيست محيطي

رئیس گروه ژئوپلیتیك مركز راهبردی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آسیب زیست محیطی زیردریایی هسته‌ای آمریكا به خلیج فارس، گفت: كشورهای منطقه مقابل ورود تجهیزات نظامی به خلیج فارس بایستند.


به گزارش نما، امیر سرتیپ محمدحسن نامی، با اشاره به ورود نظامیان تروریست رژیم آمریکا به آب‌های خلیج همیشه فارس، گفت: تأثیر متفاوت جغرافیا بر انسان و بالعکس انسان بر جغرافیا نخست باید مورد بررسی قرار بگیرد، مقدمه تغییر قلمرو ژئوپولتیکی، تغییر در قلمرو ژئواستراتژِیک است به شکلی که این تغییرات تأثیرگذار باشد، باید نخست عوامل وحدت ژئوپولتیکی را شناسایی کنیم.


رئیس گروه ژئوپلیتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران ورود زیردریایی هسته‌ای آمریکا به آب‌های نیلگون خلیج فارس را منشأ بروز آسیب‌های زیست محیطی برای خلیج فارس برشمرد و اضافه کرد: زیرا خلیج فارس یک دریای کم عمق جهان است، آبزیان در این دریا در معرض خطرات زیست محیطی این تجهیزات نظامی هسته‌ای قرار دارند.

ضرورت جلوگیری از ورود تجهیزات نظامی هسته‌ای به خلیج فارس

نامی با اشاره به ضرورت ایستادن کشورهای منطقه مقابل ورود تجهیزات نظامی رژیم آمریکا به آب‌های نیلگون خلیج فارس، برلزوم جلوگیری از ورود زیردریایی‌ها و تجهیزات نظامی هسته‌ای به خلیج فارس توسط کشورهای منطقه، تأکید کرد و افزود: دُلفین‌هایی که در معرض ۱۵ متری این تجهیزات نظامی هسته‌ای مثل زیردریایی هسته‌ای رژیم آمریکا قرار گرفتند، یا کور و یا عقیم شده‌اند، این اقدام آسیب بزرگی برای خلیج فارس است، نباید چنین اقدامی رخ می‌داد.

وی تصریح کرد: به طور مثال رژیم آمریکا به اروپا به عنوان عمق ژئوپولتیکی نگاه می‌کند، عامل وحدت در این راستا آب عنوان می‌شود، محصولات دفاعی به تربیت حوزه‌های ژئوپولتیکی وابسته کمک می‌کند، علاوه براینکه در این راستا یک محصولی فروخته می‌شود، یک پیوستگی فنی، پیوستگی و همراهی تقریباً منطقه‌ای و یک پیوستگی علمی و هدایت فرهنگی هم لحاظ می‌شود.

رئیس گروه ژئوپلیتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: وقتی شما یک محصول دفاعی را تولید می‌کنید، باید همیشه افرادی این محصولات را تعمیر کنند و به لحاظ قطعات، پشتیبانی‌های لازم صورت بگیرد، جهت امر آموزش هم باید این اتفاق بیفتد، این شاخه‌ها بار فرهنگی هم برای استفاده کنندگان این محصولات دفاعی در کشورهای مختلف دارد.

نامی با اشاره به وضع آموزش نیروهای نظامی کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در رژیم طاغوت، اضافه کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خلبانان ما خارج از کشور زندگی می‌کردند، فرهنگ آن منطقه را با خودشان به کشور منتقل می‌کردند، نظامیان ما در نیروی دریایی در ایتالیا دوره می‌دیدند و نا خداگاه این‌ها با فرهنگ آن کشورها عجین می‌شدند، علاوه بر بحث درآمد و موارد دیگر این فرهنگ مهم‌تر از فروش و ارزآوری این محصولات دفاعی است.

رئیس گروه ژئوپلیتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر توانمندی بالا و ویژه جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید محصولات دفاعی، «دفاع» را ریل حرکت جریان تولید محصولات در صنعت دفاعی کشور برشمرد و تصریح کرد: تولید محصولات دفاعی در ایران اسلامی براساس دفاع است، نه حمله و هجوم و آموزش و سازماندهی ما در نیروهای مسلح هم براساس دفاع از کیان اسلام، مستضعفین جهان و به ویژه جهان اسلام است.

نامی تأکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران امروز آمادگی دفاع در مقابل همه دشمنان را دارد؛ گذشت آن زمان که یک ناو آمریکایی از هزاران کیلومتر دورتر حرکت می‌کرد و تا مرز آن کشور نرسیده بود، سقوط آن کشور رقم می‌خورد، آن دوران گذشت، امروز ایران اسلامی یک شاخص، کشور قدرتمند دارای فرهنگ غنی برپایه باورهای اسلامی است.

رژیم آمریکا، باید فرهنگ قُلدری و زورگویی را کنار بگذارد

وی با بیان اینکه آمریکا دیگر نمی‌تواند نه تنها برابرجمهوری اسلامی ایران، بلکه هیچ کشور دیگری این گونه عمل کند، تصریح کرد: باید از فرهنگ رُعب و وحشتی که درگذشته برای کشورهای مختلف ایجاد می‌کرد و این را ادامه می‌دهد، فاصله بگیرد و نگاه متفاوت به همه ملل جهان داشته باشد، رژیم آمریکا باید فرهنگ قُلدری و زورگویی را کنار بگذارد.

رئیس گروه ژئوپلیتیک مرکز راهبردی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: مقام معظم رهبری دراین راستا یک استراتژِیک را بیان فرمودند که زمان بزن‌دَرو تمام شده است، این یک واقعیت است، الان ایران اسلامی به عنوان یک الگو برای کشورهای زیر سلطه استکبار در جهان برای ادامه مسیر استکبار ستیزی تبدیل شده است و این شاخص روز بروز تقویت خواهد شد.
منبع: میزان

۱۳۹۹/۱۰/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...