نسخه چاپی

بررسی نما از شلوغ ‌كاری سلبریتی‌ها برای واكسن كرونا!

سلبریتی‌ها حرف غیرتخصصی نزنند

عکس خبري -سلبريتي‌ها حرف غيرتخصصي نزنند

عضو كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا گفت: سلبریتی‌ها حرف غیرتخصصی نزنند، این‌ها می‌خواهند با این حرف‌ها در اولویت واكسن زدن قرار بگیرند!

شیما احمدی- به گزارش نما در روزهای گذشته شاهد انتقادات بسیار تند در زمینه ی عدم وجود واکسن کرونا از چهره های بسیار معروف کشورمان بودیم که از از دولت می خواستند تا هر چه زودتر برای تزریق عمومی واکسن کرونا تهیه کند.
این انتقادها پس از فوت مهرداد میناوند و علی انصاریان ‌که به دلیل ویروس منحوس کرونا جان خود را از دست داده بودند شدت گرفت
در همین باره پیام طبرسی؛ عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: سلبریتی‌ها حرف غیرتخصصی نزنند، این‌ها می‌خواهند با این حرف‌ها در اولویت واکسن زدن قرار بگیرند!
او با اشاره به اینکه در انگلیس با وجود شروع گسترده واکسیناسیون روزانه بیش از 1500 نفر جانشان را از دست می‌دهند گفت: کسانی که تخصص ندارند، اظهارنظر می‌کنند و باعث نگرانی مردم می‌شوند. این در حالی است که بعد از اتفاقات اخیر، یعنی مرگ دو ورزشکار در اثر کرونا بیماران کرونایی نگران شده‌اند و این موضوع برای فرایند درمان آنها مضر است.
وی افزود: کسانی که تخصص ندارند، اظهارنظر می‌کنند و باعث نگرانی مردم می‌شود. این مقام مسئول با بیان این که بعد از اتفاقات اخیر، بیماران کرونایی نگران شده‌اند؛ تاکید کرد: آیا واکسن در انگلیس توانست جلوی کشته‌شدگان را بگیرد؟
وی افزود: سلبریتی‌ها در جشنواره فجر بدون ماسک عکس می‌گیرند اما در مورد واکسن حاشیه‌سازی می‌کنند!
این نوع رفتار از سوی چهره های مشهور یا بهتر بگوییم سلبریتی ها در اظهار نظر های غیر تخصصی امری غیر معمول نیست که سعی می کنند باهدف پیگیری مقاصد شخصی، افکار عمومی را با خود همراه کرده و در موضوعی که درک و تخصصی از آن ندارند، دخالت کنند. امری که نظیر آن را در حادثه های متعدد به وفور مشاهده کردیم
وانگهی جان باختن ناگهانی «مهرداد میناوند» به‌اتفاق «علی انصاریان» دیگر ستاره سابق فوتبال، ارتباطی به نخریدن واکسن ندارد. این دو بازیکن سابق تیم پرسپولیس، به ترتیب ۴۳ و ۴۵ سال سن داشته‌اند و مطابق اظهارات ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت، هنوز در هیچ کشوری گروه سنی ۴۵-۴۰ سال واکسن نزده‌اند.
در ادامه به بخشی از واکنش های سلبریتی ها در حوادث مختلف می پردازیم:
هنگام وقوع زلزله ی کرمانشاه در سال 1396 : برخی از این افراد با موج سورری بر روی احساسات مردمی و با گرفتن عکس های یادگاری با زلزله زدگان، حساب های شخصی خود را برای کمک های مردمی ارائه کردند که در همان زمان اعلام شد پرونده 10 سلبریتی جهت بررسی به محاکم قضایی ارسال شده است تا تکلیف پول‌هایی که از مردم برای کمک به زلزله زدگان جمع‌آوری کرده اند مشخص شود.
نمونه ی دیگر این اتفاق را می توانیم در آبان 98 ببینیم. در همان روزها بود که سلبریتی ها با صدور یک بیانیه ی مضحک، از اغتشاشگران و کسانی که اموال عمومی را به آتش می کشیدند حمایت کرده و در تخریب کشور با دشمن همصدا شدند. در جشنواره ی فیلم فجر 1398 عده ای از سلبریتی ها این جشنواره را تحریم کردند. موضوع خنده دار اینجا بود که این افراد تا 3 روز پس از سقوط هواپیمای اکراینی سکوت پیشه کرده بودند و بعد از 3 روز به همراه رسانه های بیگانه به صورت ناگهانی داغدار شدند! و اعلام کردند که در واکنش به این ماجرا، جشنواره را تحریم و در آن حضور پیدا نخواهند کرد!
ما می‌دانیم هنوز ارتباط مستقیمی بین شروع واکسیناسیون در برابر کرونا با کاهش تعداد مبتلایان و فوت‌شدگان ناشی از کرونا تثبیت نشده است و این اظهار نظر ها و حاشیه سازی های بعضی از سلبریتی‌ها در فضای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور، به مرجعیتی اشتباه در سال های اخیر تبدیل شده است که به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و اظهارات غیر تخصصی و حاشیه سازی ها و سوء استفاده از اعتماد مردم می تواند به خطری جدی و آسیب‌زا تبدیل شود و این آسیب به‌ویژه زمانی که تعهد و تخصص قربانی احساس و اعتماد می‌ شود، از شدت بالایی برخوردار است

۱۳۹۹/۱۱/۱۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...