خسرو کفیلی- سوء مدیریت و نداشتن برنامه ای مدون از سوی مسوولان فدراسیون وزنه برداری مانع از تثبیت راحت کسب دو سهمیه تیم ایران برای شرکت در بازی های المپیک توکیو شده است.
مسوولان این فدراسیون که با شیوع ویروس کرونا و تعویق یک ساله بازی های المپیک توکیو می توانستند با تدوین برنامه ای منظم از این فرصت یک ساله کمال استفاده را برده و با برگزاری اردوهای بلند مدت در حالت قرنطینه زمینه حضور دو وزنه بردار قدرتمند کشورمان را در مهمترین رویداد ورزشی جهان فراهم کنند. با پایان رقابتهای بینالمللی کلمبیا که اخرین رقابت گزینشی بازی های المپیک بود با حذف سهراب مرادی هنوز هم از تعیین یک سهمیه باقی مانده تیم کشورمان برای حضور در بازی های المپیک بازمانده اند.
این مسوولین پیش از اعزام تیم ایران به تاشکند محل برگزاری رقابتهای آسیایی در صحبتهایشان دو اولویت -نخست تسریع در کسب سهمیه حضور در بازی های المپیک توسط سهراب مرادی و یا کیانوش رستمی و سپس ایستادن بر یکی از سکوهای قهرمانی را در برنامه های خود ترسیم کرده بودند که به هیچ یک از این اهداف دست نیافتند.
اولویت نخست فدراسیون نشین ها این بود که مرادی و یا رستمی در مسابقات اسیایی ازبکستان که حکم گزینشی بازی های المپیک توکیو را داشت دومین سهمیه ایران را بهدست آورند که رقابتها بهگونه ای رقم خورد که این ملی پوشان نتوانستند سهمیه بازی های المپیک را بهدست اورند.
اولویت دوم مسوولان فدراسیون وزنه برداری کسب یکی از سکوهای قهرمانی رقابتهای قاره ای بود که آن هم نشد.
با ناکامی دست اندرکاران فدراسیون وزنه برداری در رقابت های آسیایی ازبکستان که به سهولت می توانست دو سهمیه ایران برای شرکت در بازی های توکیو مشخص شود تنها فرصت باقی مانده نیز رقابتهای بین المللی کلمبیا بود که آن هم با مصدومیت سهراب مرادی از دست رفت.
با اسیب دیدگی مرادی عملا امید اول ایران برای کسب مدال از بازیهای المپیک توکیو از دست رفت و اکنون مسوولان این فدراسیون از میان چهار وزنه بردار ایرانی که شانس حضور در بازی های المپیک را دارند ولی هیچ کدام از آنان توان کسب افتخار برای کشورمان را ندارند یکی را برای شرکت در این رویداد مهم انتخاب کنند.
با توجه به شرایط موجود اکنون علی داودی ملی پوش فوق سنگین ایران تنها امید کشورمان برای کسب مدال از بازی های المپیک توکیو بهشمار می رود و از میان علی میری، علی هاشمی - سید ایوب موسوی و رضا بیرالوند یکی وزنه بردار به عنوان سهمیه دوم ایران به این بازیها اعزام می شود.
اکنون با توجه به سبقه وزنه برداری ایران در بازی های المپیک و کسب افتخارات بسیار از سوی ملی پوشان کشورمان در این رویداد مهم ورزشی تنها سومدیریت دست اندرکاران فدراسیون وزنه برداری را میتوان به عنوان عامل اصلی حضور کمرنگ کشورمان در توکیو دانست.
فرصت سوزی و سوء مدیریت در وزنه برداری
سوء مدیریت و نداشتن برنامه ای مدون از سوی مسوولان فدراسیون وزنه برداری مانع از تثبیت راحت كسب دو سهمیه تیم ایران برای شركت در بازی های المپیك توكیو شده است.
۱۴۰۰/۲/۳۱