نسخه چاپی

نظرخواهی رئیسی از اصلاح‌طلبان كم سابقه بود

عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی اقدام دفتر رئیسی در تماس با برخی فعالان سیاسی اصلاح‌طلب را كم سابقه دانست و گفت: این اقدام، نوعی نشاط اجتماعی و اعتماد در جامعه بوجود می‌آورد.

                             

به گزارش نما، محمدرضا خباز عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، با اشاره به تماس دفتر سید ابراهیم رئیسی با برخی فعالان سیاسی اصلاح‌طلب اظهار کرد: آقای رئیسی در ایام انتخابات اعلام کردند که من فردی فراجناحی هستم و به عنوان یک نامزد غیرجناحی کاندیدا شده‌ام. این سخن برای وی مقداری هزینه داشت ولی نکات مثبتی هم در آن وجود داشت.

 

خباز تاکید کرد: این اقدام از سوی رئیسی باعث شد تا اصولگرایان تندرو دیگر طلبکار نباشند و رئیس‌جمهور منتخب را وامدار خود ندانند.

وی با بیان اینکه کشور با یک جناح سیاسی اداره نمی‌شود، افزود: بسیاری از مردم در این کشور هستند که بدون نگاه به جناح‌های سیاسی در انتخابات شرکت کردند. در هر دو جناح سیاسی افراد لایقی وجود دارند که می‌توانند مورد نظرخواهی و مشورت رئیس‌جمهور قرار بگیرند.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی اقدام دفتر رئیسی در تماس با برخی فعالان سیاسی اصلاح‌طلب را کم سابقه عنوان کرد و گفت: این اقدام، اقدام بسیار خوبی بود و نوعی نشاط اجتماعی و اعتماد بوجود می‌آورد چراکه نشان می‌دهد رئیس‌جمهور منتخب علاقه دارد نظر دیگران حتی گروه‌هایی که به ایشان رأی ندادند را در اداره کشور بداند.

خباز گفت: کسانی که دفتر رئیسی با آنها تماس گرفته است، کسانی نیستند که انتظارات مادی داشته باشند یا پستی بخواهند بلکه همین که نظر آنها گرفته می‌شود، فی نفسه برایشان امر مهمی است زیرا نظرات آنها در برخی مسائل می‌تواند راهگشا باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه این اقدام در واقع نوعی آرامش به جناح‌های سیاسی می‌دهد، گفت: من وقتی شنیدم دفتر آقای رئیسی با برخی فعالان حزبی و سیاسی تماس گرفته و نظراتشان را خواسته‌اند و با برخی از آنها ملاقات کردند، حداقل ثمراتش این است که از نقطه نظرات دیگران بهره‌مند می‌شوند.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: این روش توسط آقای رئیسی کمک خواهد کرد تا همان آشتی ملی محقق شود. ایشان درواقع در راه آرامش کشور، جلوگیری از اضطراب‌ها و تنش‌ها و در نهایت بکارگیری از نظرات دیگران، قدم برمی‌دارد.

 

خباز گفت: باید ببینیم آیا آقای رئیسی نیروهای کابینه را هم براساس همان دیدگاه فراجناحی می‌چیند و از افراد شایسته استفاده خواهد کرد یا نه. اگر بتوانند بر همین سیاقی که داشته است رفتار کند، من امیدوارم هرچه زودتر بر مشکلات فائق بیاییم.

 

وی با بیان اینکه آقای روحانی نیز در اداره کشور فراجناحی عمل کردند و اکثریت کابینه را از اصولگرایان قرار دادند، گفت: وی در انتخاب معاونان و استانداران هم فراجناحی عمل کرد.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اتفاقاتی که برای دولت دوم روحانی پیش آمد، اتفاقات نگران کننده‌ای بود و برای هردولتی اگر رخ می‌داد، آن دولت را دچار مشکل می‌کرد که مهمترین آن بدعهدی آمریکا و خروج از برجام بود.

 

خباز تاکید کرد: اتفاق دیگر، بیماری کرونا بود که همه دنیا را درگیر کرد و لطمات زیادی به کشورمان زد.

 

وی با تاکید بر اینکه آرزوی همه ما این است که دولت آقای رئیسی موفق شود، ادامه داد: ما قبل از انتخابات و در حین تبلیغات، هر جریان سیاسی فعالیت‌های خودش را انجام می‌دهد ولی بعد از انتخابات، هرکسی رئیس‌جمهور شد، همه جناح‌های سیاسی باید نگاه مردمی و غیرجناحی داشته باشند. درواقع رفتارهایی که با دولت تدبیر و امید شد را نباید با دولت سیزدهم داشته باشند.

 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر جناح‌ها و جریانات سیاسی با دولت همکاری نکنند، مشکلات حل نخواهد شد و دودش به چشم مردم خواهد رفت. درواقع باید با نظرات و انتقادات سازنده، نه کینه‌توزانه، دولت در صحنه را کمک کنند.

                    

                       منبع: مهر

                

۱۴۰۰/۴/۱۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...