نسخه چاپی

مینو محرز در گفتگو با نما مطرح كرد:

تزریق آب مقطر به جای واكسن فایزر / واكسن بركت به مشكل برنخورده است

عکس خبري -تزريق آب مقطر به جاي واکسن فايزر / واکسن برکت به مشکل برنخورده است

عضو كمیته علمی ستاد مقابله با كرونا گفت: تحقیقات و آزمایش‌ها اثرگذاری واكسن بركت را اثبات كرده و قطعاً از واكسن‎‌هایی كه برخی كشورهای همسایه مانند ارمنستان به بهانه جذب توریست وعده تزریق آن را می‌دهند، اثرگذارتر است.

مینو محرز در گفت‌گو با خبرنگار نما، با بیان اینکه واکسن برکت از تأثیرگذاری بسیار بالایی برخوردار است، گفت: متأسفانه برخی تبلیغات منفی علیه واکسن برکت در فضای مجازی در جریان است؛ درصورتی‌که تحقیقات و آزمایش‌ها اثرگذاری واکسن برکت را اثبات کرده و قطعاً از واکسن‎‌هایی که برخی کشورهای همسایه مانند ارمنستان به بهانه جذب توریست وعده تزریق آن را می‌دهند، اثرگذارتر است.

وی افزود: مردم فریب تبلیغات منفی را نخورند؛ زیرا می‌خواهند مهمترین دستاورد پزشکی کشور را در شرایط تحریم زیر سؤال ببرند و مردم را از این واکسن ناامید کنند و به‌جای آن واکسن خارجی را برجسته سازند.


عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تأکید کرد: آنهایی که از شرایط مالی بهتری بهره می‌برند، هیچ‌گاه به دنبال تزریق واکسن خارجی مانند فایزر نروند. متأُسفانه مشاهده شده به جای واکسن کرونا، آب مقطر تزریق می‌کنند.

محرز با بیان این مطلب که از ماه آینده تولید واکسن‌های داخلی پنج برابر خواهد شد، گفت: شرکت برکت ماه آینده از یک واحد تولیدی عظیم خود بهره‌برداری خواهد کرد و اگر بهره‌برداری انجام شود، انتظار می‌رود از ماه مرداد سال جاری تولید واکسن برکت تا پنج برابر افزایش پیدا کند و در کنار سایر واکسن‌های داخلی مانند واکسن نورا و فخرا و نیز واردات واکسن، روند واکسیناسیون تسریع شود.

او به مردم توصیه کرد که تمام پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و حتی آنهایی که واکسن تزریق کرده‌اند، هیچ‌گاه استفاده از ماسک و شست‌وشوی دست‌ها را رها نکنند؛ زیرا زمانی باید از ماسک استفاده نکرد که تمام جامعه واکسینه شوند.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا بیان داشت: هرچقدر هم واکسن‌های موجود در جهان کارآمد و مؤثر باشند، متأسفانه ویروس کرونا روز به روز در حال جهش است و نسل‌های جدیدی از این ویروس در حال شیوع است که کار متخصصان و پزشکان را بیش از قبل مشکل ساخته است. به عنوان مثال در آمریکای جنوبی ویروس کرونای لامبدا در حال اپیدمی است که اکثر مردم با اسم آن آشنا نیستند، اما خواه ناخواه ویروس کرونا در حال تکثیر و تولید نسل‌های جدید است؛ بنابراین تنها را حتی با زدن واکسن، حفظ پروتکل‌های بهداشتی است.

۱۴۰۰/۴/۲۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...