نسخه چاپی

منطقه ۴؛ قرمز‌ترین نقطه كرونایی پایتخت

عکس خبري -منطقه ?؛ قرمز‌ترين نقطه کرونايي پايتخت

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد كرونا استان تهران گفت: به‌دلیل این‌كه جمعیت ما در منطقه ۴ تهران بیشترین تراكم را دارد؛ این منطقه جزو نقاط داغ بیماری از ابتدای كرونا بوده است.


به گزارش نما، علیرضا زالی در رابطه با روند واکسیناسیون در تهران گفت: مانند سایر استان‌های کشور واکسیناسیون در تهران را شرط لازم برای مقابله و مهار کرونا می‌دانیم، اما این امر شرط کافی نیست.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا استان تهران با بیان اینکه شرط کافی که اهمیت شرط اول بوده، موضوع رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی است، افزود: هرگونه نقض و شکسته شدن این شیوه‌نامه‌های بهداشتی حتی در صورت واکسیناسیون نیز می‌تواند خطرآفرین باشد و منجر به امواج بعدی بیماری شود.

زالی ادامه داد: اگر تجربه جهانی را در چندماه اخیر در نظر بگیریم، کشورهایی که علاوه بر زدن واکسن، متعهدانه شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کردند، توفیق بیشتری را در کنترل بیماری داشتند تا کشورهایی که فقط واکسن زدند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا استان تهران با اشاره به اینکه در ایالتی از آمریکا که پوشش واکسیناسیون خوب داشتند، اما میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی کمتر بود نسبت به ایالت دیگر توفیق کمتری داشت، افزود: برخی از کشورهای اروپایی که هم شیوه‌نامه‌های بهداشتی و هم واکسیناسیون انجام شده آمار کاهنده‌ری نسبت به سایر داشتند.

زالی گفت: مهم‌ترین آفت در این زمینه، ساده‌انگاری است. باید دو دُز واکسن تزریق شود که بتواند مصونیت ایجاد کند. البته در مورد سوش دلتا و سوش‌های جهش یافته جدید ۸۰ تا ۸۵ درصد از جامعه باید واکسینه شود و آماری که برای ۷۵ درصد اعلام می‌شد برای سوش‌های کلاسیک مطرح بود.

او با بیان اینکه واکسن موجب کاهش مرگ و میر و ابتلا به بیماری می‌شود، اما کماکان ممکن است فرد، فرم‌های خفیف بیماری را بگیرد، تصریح کرد: هر فردی که واکسن زده، اما فرم خفیف بیماری را بگیرد؛ ممکن است باز بیماری را به جامعه منتقل کند و ممکن است به صورت کاذب فکر کند که در معرض خطر نیست.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا استان تهران گفت: علاوه بر واکسیناسیون لازم است با اقدامات تکمیلی، چرخه حیات ویروس را بشکنیم و بهترین راه برای شکستن چرخه ویروس در کنار واکسیناسیون، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است که امکان شکل‌گیری میزبان‌های جدید بیولوژیک را از ویروس بگیریم چراکه شانس جهش نیز کمتر می‌شود.

زالی گفت: آمار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بستگی به برخی مناطق شهری در تهران متوسط بین ۴۸ درصد یا ۶۶ درصد است که این رقم در برخی از مناطق بهتر و در برخی مناطق بدتر است.

او با بیان اینکه در حال حاضر مطالعات همه‌گیر شناسی ما نشان می‌دهد تقریبا در موج پنجم با یک نقشه همگن‌تر روبه‌رو بودیم و تقریبا همه مناطق تهران از آلودگی نسبی برخودار بودند، تصریح کرد: به‌دلیل این‌که جمعیت ما در منطقه ۴ تهران بیشترین تراکم را دارد؛ این منطقه جزو نقاط داغ بیماری از ابتدای کرونا بوده است.

۱۴۰۰/۷/۲۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...