جبار کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی نما، با اشاره به اقدامات بودجه ای مجلس در راستای تقویت پول ملی اظهار داشت: تقویت پول ملی تحت تاثیر ثبات اقتصادی رقم میخورد.
وی تاکید کرد: از این رو باید جهتگیری بودجه سالیانه به سمت ثبات اقتصادی، اعم از رونق تولید، صادرات و عدم کسری بودجه پیش رود لذا این عوامل از جمله عواملی هستند که میتواند ارزش پول ملی را حفظ و آن را ارتقا دهد.
عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه موارد مناسبی درباره رونق تولید ، درجریان بررسی جزئیات لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید، گفت: به واقع تبصره های خوبی در زمینه رونق تولید در جریان بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق تصویب شد، به عنوان مثال در تبصره ۱۶ و ۱۸ لایحه بودجه منابع خوبی در زمینه رونق تولید پیشبینی شده است.
این نماینده مجلس ادامه داد: در تبصرههای ۱۶ و ۱۸ بودجه سال ۱۴۰۱ چند برابر سالهای قبل منابع جهت حمایت از تولید پیشبینی شده است.
کوچکینژاد ادامه داد : با این حال ما نیازمند این هستیم که دولت منابع این تبصره ها را به خوبی ساماندهی کرده تا این منابع به سمت تولید هدایت شود و نه واسطهگری و دلالی بازی.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه این منابع باید در کنار رونق تولید اشتغال را توسعه دهد ادامه داد: حتماً ماحصل این سیاستها و حفظ و ارتقاء آنها به ارزش پول ملی کمک قابل توجهی خواهد کرد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: رونق تولید و عدم کسری بودجه حتماً ثبات اقتصادی را به دنبال داشته و ارزش پول ملی را ارتقا خواهد داد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: در کنار این موضوعات نیاز است سران قوا و بانک مرکزی هم تصمیمات جامعی را برای افزایش ارزش پول ملی مد نظر قرار دهند و به جهت گیری مجلس دقت داشته و هماهنگ عمل کنند.
وی تاکید کرد: مجلس تا حدودی ریل لازم را جهت افزایش ارزش پول ملی در بودجه مدنظر قرار داده و دولت باید در این بخش درست عمل کند.
جبار كوچكینژاد در گفتگو با نما:
ورود مجلس برای تقویت ارزش پول ملی/ منابع رونق تولید صرف واسطه گری نشود
عضو كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت : مجلس تا حدودی ریل لازم را جهت افزایش ارزش پول ملی در بودجه مدنظر قرار داده و دولت باید در این بخش درست عمل كند.
۱۴۰۰/۱۲/۲