به گزارش نما، مریم محمودی کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه تعداد وعدههای غذایی کودک باید افزایش یابد و از حجم هر وعده کم شود. برای کودک مبتلا به کرونا توصیه میشود هشت تا ۱۰ وعده غذایی در روز استفاده شود و بهتر است غذا به صورت نرم و پوره تهیه شود.
او با بیان اینکه غذا خوردن کودک به علت بیاشتهایی ناشی از ابتلا به کووید ممکن است سخت باشد، توصیه میکند پوره سیبزمینی که مخلوطی از سیبزمینی، هویج، تخممرغ آبپز، شیر و کره است و همچنین پوره کدوحلوایی، هویج و پوره گوشت مرغ استفاده شود و اگر کودک سوپ دوست دارد از شیر در تهیه آن استفاده شود.
او معتقد است که استفاده از مغزها مثل پسته، بادام و گردو در دوران بیماری کودکان اهمیت دارد، همچنین میتوان از منابع کمککننده افزایش اشتها مثل شربتهای زینک پلاس، روی، ویتامین دی، آهن، سلنیوم و مس نیز استفاده کرد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف انواع لبنیات کمچرب و پروبیوتیک نیز مفید است، ادامه میدهد: «ترکیبی از آش حبوبات و مخلوط گوشتها که منابع پروتیین گیاهی و حیوانی را دارد و مصرف روزانه حداقل یک تا دو میوه به صورت آبمیوه یا خود میوه نیز در کودک مبتلا به کرونا توصیه میشود.»
منبع:همشهری آنلاین
كودكان مبتلا به اُمیكرون باید این مواد غذایی را بخورند
كارشناس تغذیه گفت، استفاده از مغزها مثل پسته، بادام و گردو در دوران بیماری كودكان اهمیت دارد، همچنین میتوان از منابع كمككننده افزایش اشتها مثل شربتهای زینك پلاس، روی، ویتامین دی و آهن استفاده كرد.
۱۴۰۰/۱۲/۹