نسخه چاپی

روز پر ماجرای دولت سیزدهم

چرا مجلس به فاطمی امین كارت زرد نشان داد؟

عکس خبري -چرا مجلس به فاطمي امين کارت زرد نشان داد؟

این روزها نمایندگان و مردم انتقادات زیادی را به وضعیت اقتصادی موجود دارند بیشتر كارشناسان این انتقادها را متوجه حوزه های كارگری، بورس و طلا می دانند و از دولت سیزدهم می خواهند كه تغییراتی را در این بخش از كابیته ایجاد كند و در این راستا هم شاهد كناره گیری وزیر تعاون با تاكید بر ایجاد هماهنگی بین كابینه و كارت زرد مجلس به وزیر صمت بودیم.

مدنی- روز گذشته روزی پر تلاطم برای دولت سیزدهم بود حجت‌اله عبدالملکی پس از حدود 300 روز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استعفا کرد، وزیر جوان دولت رئیسی دلیل اقدام خود را «ایجاد هماهنگی» در دولت عنوان کرد، این درخواست با موافقت رئیس دولت سیزدهم نیز مواجه شد، بعد از آن کابینه ی رئیسی اولین کارت زرد خود را از مجلس انقلابی به واسطه ی عملکرد ضعیف سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت در کنترل قیمت کالا‌ها و عدم توانایی در پشتیبانی از صاحبان صنایع و بهره‌برداران معدن دریافت کرد.
بیستمین نشست علنی مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۱ در روزسه‌شنبه، ۲۴ خردادماه به ریاست دکتر محمدباقر قالیباف با حضور ۲۲۱ نفر از نمایندگان در حالی برگزار شد، که مهمترین بخش این جلسه را سوالات نمایندگان از وزیر صنعت، معدن و تجارت تشکیل می داد.
در ابتدا سیدرضا فاطمی امین، توضیحاتی را در مورد ضعف عملکرد وزارتخانه متبوعش در کنترل قیمت کالا‌ها ارائه کرد، سپس توضیحات وزیر به رأی گذاشته شد اما نمایندگان با ۹۱ رأی موافق، ۱۴۱ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۶ نماینده حاضر در صحن از توضیحات وزیر قانع نشدند.
این روزها نمایندگان و مردم انتقادات زیادی را به وضعیت اقتصادی موجود دارند بیشتر کارشناسان این انتقادها را متوجه حوزه های کارگری، بورس و طلا می دانند و از دولت سیزدهم می خواهند که تغییراتی را در این بخش از کابیته ایجاد کند و در این راستا هم شاهد کناره گیری وزیر تعاون با تاکید بر ایجاد هماهنگی بین کابینه و کارت زرد مجلس به وزیر صمت بودیم.
از ابتدای حضور دولت سیزدهم بسیاری از کارشناسان و دلسوزان و حتی افرادی که به دولت سیزدهم رای نداده بودند معتقد بودند که با یک دست شدن دولت اتفاقات مثبتی خصوصا در عرصه ی اقتصادی شکل خواهد گرفت اما متاسفانه دولت به این موضوع توجه ویژه ای نشان نداد و بسیاری از مدیران دولت گذشته را در سمت خود ابقا کرد. همین امر یکی از دلایل عدم موفقیت دولت در کنترل شرایط اقتصادی کشور بود. اکنون هم بسیاری از کارشناسان بر این نکته تاکید دارند که باید انسجام و هماهنگی بیشتری در دولت شکل بگیرد تا بتوان شرایط سخت کنونی اقتصاد را که ناشی از تورم و تحریم‌های جهانی و همچنین عدم اعمال اصلاحات اقتصادی در دهه‌های اخیر است، پشت سر گذاشت



۱۴۰۱/۳/۲۵

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...