نسخه چاپی

رئيس سازمان محيط زيست :

هركسی كه از فروش پارك پردیسان صحبت كرده، دروغی را تكرار كرده است

عکس خبري -هرکسي که از فروش پارک پرديسان صحبت کرده، دروغي را تکرار کرده است

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینكه هركسی كه از فروش پارك پردیسان صحبت كرده، دروغی را تكرار كرده است، گفت: به رغم اینكه محیط زیست بخش غربی این پارك را در اختیار شهرداری قرار داده است اما با بی‌مهری برخی از مسئولین شهرداری روبرو شده‌ است.

به گزارش نما به نقل از فارس، محمدجواد محمدی‌زاده در گفت‌وگویی درباره فروش پارک پردیسان، اظهار داشت: هرکسی که از فروش پارک پردیسان صحبت کرده، دروغی را تکرار کرده است.

رئیس سازمان محیط زیست افزود: هم‌اکنون در جهت تقویت پارک پردیسان برنامه‌هایی را دست اقدام داریم.

وی بیان داشت: سازمان محیط زیست درباره پارک پردیسان با شهرداری تهران کمال همکاری را داشته است به طوری‌که هم‌اکنون بخش غربی این پارک را در اختیار شهرداری تهران قرار داده است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: این در حالی است که برخی از مسئولین شهرداری نسبت به سازمان محیط زیست بی‌مهری و کم لطفی کرده‌اند.

به گفته وی، سازمان محیط زیست برای منافع مردم این فضا را در اختیار شهرداری قرار داده است.

محمدی‌زاده با بیان اینکه درخصوص پارک پردیسان فروشی در کار نیست، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در جهت ارتقای این پارک برنامه‌های جامعی را در دست اقدام داریم.

۱۳۹۲/۳/۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...