به گزارش نما به نقل از فارس، مرآه الجزیره، با وجودیکه کشور عربستان سعودی از جمله کشورهای ثروتمند جهان به شمار میآید و ثروتمندترین خاندانها و افراد جهان را در خود جای داده است، اما حدود 20 درصد از جمعیت آن زیر خط فقر به سر میبرند.
متکدیان تنها چند قدم آن طرفتر از مراکز تجاری و تفریحی باشکوه ریاض درپی یافتن لقمهای نان هستند و چند کیلومتر آن طرفتر از این مراکز در شهرکهای فقیرنشین جنوب پایتخت سعودی خانوادههایی زندگی میکنند که برای تدبیر امور معیشتی خود با شرایط بسیار سختی دست و پنجه نرم میکنند.
کشف این دنیا برای روزنامهنگاران و خبرنگاران خارجی بسیار سخت و مشکل است و این امر جز با کمک افراد با نفوذ و فعال در عرصه اجتماعی عربستانی ممکن نیست که خطرات چنین اقداماتی را به جان میخرند.
این درحالی است که فردی همچون شاهزاده «الولید بن طلال» ثروتمندترین و بزرگترین سرمایهگذار سعودی و یکی از بزرگترین و ثروتمندترین سرمایهگذاران در جهان است.
«اطمة الهزازی» یکی از این شهروندان سعودی است که مجبور است برای تامین داروهای مورد نیاز خود و هزینه معیشت و زندگیاش در صف دریافت کمک از موسسات و مراکز خیریه باشد.
در واقع با وجودیکه کشور عربستان سعودی از جمله کشورهای ثروتمند جهان به شمار میآید، اما پدیده فقر در آن امری غیر قابل انکار و جدایی ناپذیر از این جامعه است.