نسخه چاپی

گمانه‌زنی درباره وزیر ورزش كابینه روحانی

بی شك پس از برگزاری انتخابات ۲۴ خرداد،انتخاب كابینه دولت تدبیر و امید یكی از سوژهای داغ محافل مختلف بوده است.

به گزارش نما به نقل از افکارنیوز، تشکیل کارگروه های شناسایی نخبگان و رایزنی احزاب و انجمن های مختلف همچنان برای انتخاب شایسته ها ادامه دارد.

در این میان یکی از مهمترین کابینه هایی که انتخاب وزیرش با حساسیت دنبال می شود وزارت ورزش وجوانان است. وزارتخانه ای نوپا که در دوران احمدی نژاد تاسیس شد و موافقان و مخالفان زیادی هم دارد. بعد از کش و قوس های فراوان محمد عباسی اولین وزیر ورزش ایران نام گرفت. هر چند سابقه ورزشی نداشت ولی همواره سعی کرد موفقیت های پی در پی جوان ایران درعرصه های مختلف را بنام وزارتخانه اش ثبت کند!

با پیروزی دکتر روحانی و نزدیک شدن به روزهای انتخاب اعضاء کابینه، رییس جمهور منتخب از مشاوران و کمیته های مختلفش خواسته تا ۱۰ نام را برای پست ها و سمت های مختلف به او معرفی کنند. درباره بحث وزیر ورزش و جوانان هم کمیته فرهنگی ستاد، مشغول انتخاب افراد و بررسی برنامه های کاندیداهای مختلف است و گویا به گزینه های نهایی نیز رسیده اند.

در میان چهره هایی که شانس بسیار زیادی برای تصدی پست وزارت ورزش و جوانان را دارند نام هایی همچون مصطفی هاشمی طبا، محمد دادکان، شهاب الدین عزیزی خادم، رضوی، مسعود سلطانی فر،سعید فائقی و ولی شجاع پوریان به چشم می خورد که ستاد از آنها برنامه خواسته و فرم هایی را نیز برای ارائه برنامه در اختیارشان گذاشته است.

به احتمال زیاد تا چند روز آینده و قبل از انتشار اسامی سایر وزاری کابینه از نام وزیر ورزش احتمالی رونمایی خواهد شد. اما در میان اسامی فوق بنظر شانس شهاب الدين عزيزي خادم برای تصدی این پست بیشتر است.

خادم تحصيلات خود را درمقطع دكترا و رشته روابط بين الملل- مطالعات منطقه اي ادامه مي دهد. وی به عنوان عضو هيات مديره باشگاه پيكان فعال بوده و هم اكنون عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال و رییس کمیته های تیم ملی است.

نکته ای که احتمال انتخاب شهاب الدین عزیزی خادم را زیاد می کند این است که او يكي از اعضاي فعال ستاد ورزش دكتر روحاني در انتخابات ریاست جمهوری بود و يكي از گزينه هايي است كه شخص رییس جمهور منتخب و کارگروه اش به او نگاهی ویژه دارند.

عزيزي خادم با وجود اينكه نزديك به يك سال است در فدراسيون فوتبال فعال است اما او در این مدت دو كار شاخص را در همين فدراسيون انجام داد. اول اينكه با شكل دهي شوراي عالي راهبردي سند چشم انداز، ساختماني را در مجموعه انقلاب به نام فدراسيون فوتبال زد و دوم اينكه در اوج بي پولي فدراسيون فوتبال، پرواز چارتر تيم ملي فوتبال را براي بازي با حريفانش به صورت قرارداد تا پايان جام ملت هاي آسيا نهايي كرد.

او تنها کسی بود که تیم ملی را بعد از صعود خاطره انگیزش به جام جهانی، به دیداردکتر روحانی برد، هر چند فدراسیون کفاشیان برای جشن استقبال از ملی پوشان برایش دعوتنامه ای نفرستاد!
اما مزیت مهم عزیزی خادم از سایر گزینه ها جوانی اوست و بنظر می رسد با توجه به رایزنی ها برای انتخاب سایر وزرای کابینه که پیش بینی می شود افرادی با تجربه و با رده سنی بالا انتخاب شوند،احتمال نزدیک به یقین رییس جمهور منتخب برای کاهش میانگین سنی دولتش برای اینکه تبدیل به پیرترین دولت بعد از انقلاب نشود از یک جوان تحصیلکرده و با تجربه در وزارت ورزش و جوانان استفاده خواهد کرد.

وزارتی که فقط ورزشی نیست چرا که نیمی از آن مرتبط با جوانان بوده است و تعیین وزیری با میانگین سنی بالا و صرفا سیاسی، نمی‌تواند خواسته‌های اهالی ورزش و جوانان را برآورده کند.
قطعا وزیر جدید اگر می خواهد موفق باشد باید برنامه های مهمی برای خیل عظیم جوانان کشور داشته باشد.

برنامه های راهبردی که در دوره صدارت عباسی کم رنگ بودند، چرا که اولین وزیر ورزش کشور ترجیح داد ببشتر به بعد قهرمانی وزارتخانه اش توجه کند تا نیازهای بی شمار جوانان!

به هر ترتیب در کنار عزیزی خادم از کنار نام هایی مانند هاشمی طبا و دادکان هم نمی شود به راحتی گذاشت. مهره هایی که کوله بار سال ها تجربه در صحنه مدیریت ورزش را بر دوش می کشند و می توانند نقشی موثر را در آینده ورزش کشور ایفا کنند.

هاشمی طبا که سابقه ریاست سازمان تربیت بدنی را دارد مدیری است که با جایگاه معتبر بین المللی که از قبل دارد می تواند در این راه بسیار موثر واقع شود.

تجربه ریاست موفق محمد دادکان بر فدراسیون فوتبال ایران نیز وزنه سنگینی در افزایش شانس او برای تصدی ریاست ورزش است.

۱۳۹۲/۴/۱۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...