نسخه چاپی

يك محقق و اسلام‌شناس آمريكايي:

شرمنده‌ام كه مالیات من، همسایگان و اقوامم پشتوانه اقدامات فجیع آمریكاست

یك محقق و اسلام‌شناس آمریكایی و استاد سابق دانشگاه ویسكانسین-مدیسن آمریكا با بیان اینكه بسیاری از مردم دنیا نمی‌دانند كه ایران بسیار بیشتر از سایر كشورها مورد حمله‌ گروه‌های تروریستی واقع شده است، گفت: من شرمنده‌ام كه هزینه مالیات من، همسایگان و اقوامم پشتوانه اقدامات فجیع آمریكاست.

به گزارش نما به نقل از باشگاه خبرنگاران، به نقل از هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، پروفسور «کوین برت» گفت: این کنگره به تلاش‌های آموزشی در تفسیر معضل تروریسم کمک خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره انفجار دفتر نخست‌وزیری در هشتم شهریور ماه ۱۳۶۱ گفت: این حادثه در غرب تقریباً ناشناخته است و در بحث و گفت‌وگوی رسانه‌های غربی کاملاً نادیده انگاشته شده است.

اين اسلام‌شناس آمريکايي اظهار داشت: یکی از دلایل آن دشمنی غرب با ایران است و دلیل دیگر این است که این انفجار با روایت دروغین صهیونیست‌ها از «تروریسم اسلامی» و «قربانیان غیرمسلمان» متناسب نیست چراکه عاملان این انفجار افراطیان سکولار مارکسیست و قربانیان با انقلاب اسلامی در ارتباط بودند.

برت همچنین در پاسخ به سوالی درباره منافقین و حذف آنها از لیست تروریستی آمریکا عنوان کرد: مجاهدین خلق(گروهک تروريستي منافقين) حتی در غرب هم به عنوان یکی از وحشی‌ترین و افراطی‌ترین گروه‌های تروریستی محسوب می‌شوند. حذف مجاهدین خلق(گروهک تروريستي منافقين) از لیست تروریستی آمریکا و به دنبال آن حمایت از این سازمان یکی از نمونه‌های ریاکاری است که سیاست آمریکا را در موضوع تروریسم هدایت می‌کند.

وی در ادامه ضمن اشاره به حمایت دولت‌های اروپایی از گروهک (تروريستي) منافقین خاطرنشان کرد: بین مردم اروپا که براساس نظرسنجی‌ها اسرائیل و آمریکا را دو تهدید بزرگ برای صلح جهانی می‌دانند و سیاست‌های ضد ایرانی دولت‌های اروپایی فاصله عجیب‌و‌غریبی وجود دارد.

وی افزود: این فاصله بین افکار عمومی و سیاست رسمی دولت‌های اروپایی، ادعای دموکراتیک بودن کشورهای اروپایی را زیر سوال می‌برد.

برت گفت: نشانه دیگری از عدم دموکراتیک بودن اروپا این است که پارلمان اروپا تایید کرد که آمریکا و ناتو موج حملات تروریستی عملیات «گلادیو» را که منجر به کشته شدن صدها یا هزاران اروپایی در دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ میلادی شد را هدایت کردند ولی با این وجود اروپایی‌ها نتوانسته‌اند این تروریست‌ها را که هنوز بر آنها حکومت می‌کنند تحت تعقیب قانونی قرار دهند.

وی که از منتقدین آمریکا در جنگ به اصطلاح علیه تروریسم است، در پایان درباره حمایت‌های آمریکا و اسرائیل از گروههای تروریستی ضد ایرانی در طول سه دهه اخیر گفت: من شرمنده‌ام که هزینه مالیات من، همسایگان و اقوامم پشتوانه این اقدامات فجیع است.

۱۳۹۲/۴/۲۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...