نسخه چاپی

مروري بر كارنامه وزير پيشنهادي ورزش

سلطانی فر ، از سنگ اندازی در برگزاری انتخابات تا فاجعه برف گیلان

عکس خبري -سلطاني فر ، از سنگ اندازي در برگزاري انتخابات تا فاجعه برف گيلان

سلطانی فر كسی است كه به تحریك استانداران سراسر كشور پرداخت تا به دلیل اعتراض به رد صلاحیت چند نفر از نمایندگان مجلس ششم و كاندیداهای مجلس هفتم و همچنین مقابله با شورای نگهبان اعلان كنند آماده برگزاری انتخابات مجلس هفتم نیستند و ... در حالی كه چند روز به انتخابات نمانده بود دست از كار كشیدند.

روز يكشنبه پس از معرفي كابينه پيشنهادي توسط رييس جمهور به مجلس، نمانيوز مصاحبه اي اختصاصي با سلطاني فر منتشر كرد. متن اين مصاحبه از جهاتي مورد توجه رسانه ها قرار گرفت و از آن جمله نسخه اي از يادداشت يكي از منتقدان جدي او براي ما ارسال شد.
كساني كه مختصر آشنايي با مديران استان گيلان داشته باشند، قطعا نام "حسن كربلايي" را مي شناسند. او سوابق متعددي در اين استان داشته است؛ كه آخرين آنها سمت "مدیر کل دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات گیلان" بوده است. وي در دوره استانداري سلطاني فر (وزير پيشنهادي ورزش) مسئوليت رادیو گیلان را نيز بر عهده داشته است. خدمات وي در بحران برف مشهور گيلان در سال 83 و پيشي گرفتن خدمات راديو بر خدمات دولتي در زمان سلطاني فر (استاندار وقت) يادآور چالشي قديمي بين اين دو است.
آنچه پيش روي شما است ؛ دست نوشته كربلايي درباره فردي است كه ديروز در استان با او درگير بوده است و امروز براي يك وزارت خانه پيشنهاد شده است. اين متن را به جهت اهميت آن به ويژه براي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي منتشر مي نماييم؛ هرچند حق پاسخگويي نيز براي سلطاني فر طبيعتا محفوظ خواهد بود.

 سلطانی فر کیست؟

حسن كربلايي

مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی دولت آقای روحانی برای ورزش وجوانان کیست؟
او یکی از تندرو ترین استانداران دولت های هاشمی و خاتمی بود و حداقل در گیلان شاهد برخی رفتار های خلاف قانون وتند روی ایشان بودیم که خلاصه ای تقدیم میشود.
1- سلطانی فر کسی است که به تحریک استانداران  سراسر کشور پرداخت تا به دلیل اعتراض به رد صلاحیت چند نفرازنمایندگان مجلس ششم و کاندیداهای مجلس هفتم و همچنین مقابله با شورای نگهبان اعلان کنند آماده برگزاری انتخابات  مجلس هفتم  نیستند ودراستان هم معاون سیاسی وی (سید احمد حسینی) با تحریک فرمانداران ، همین راه را ادامه داد وکلیه فعالیت های خود را تعطیل نموده و در حالی که چند روز به انتخابات نمانده بود دست از کار کشیدند. درهمین ایام بود که مقام معظم رهبری رسماً موضع گرفتند و فرمودند انتخابات مجلس هفتم بایستی دقیقاً به موقع و در وقت قانونی خود انجام شود .
2- سلطانی فر به صورت جدی در مقابل شورای نگهبان ایستاده و طی بخشنامه ای به تمام فرمانداران و موسسات دولتی نوشت که حق هیچ نوع همکاری با دفاتر نظارت شورای نگهبان را نداشته و فرمانداران و مدیران ایشان نیز رعایت نموده و در هیچ برنامه ای حضور نمی یافتند.این در حالی بود که این دفاتر کاملاً قانونی بوده و هست و به دولت ربطی نداشت . مواضع آقای سلطانی فر تا پایان استانداری اش تغییر نکرد.وهمواره مشکل آفرین بود.
3- سلطانی فربه فرمانده نیروی انتظامی گیلان (زارعی) دستور داد تا با شدت در مقابل یک راهپیمایی عادی ومعمولی نیروهای ارزشی ایستاده و حداقل پانصد نفر از نیرو های ضد شورش خود را آماده مقابله با بچه های حزب اللهی کردند.دلیل اعتراض نیرو های ارزشی هم گله از یک نشریه مربوط به جریان اصلاحات بودکه در آن به امام خمینی رحمة الله علیه اهانت شده بود.هوشمندی نیرو های ارزشی دراین رویارئی جدی موجب فریب نیرو های انتظامی شد و در نهایت از میدان فرهنگ تا میدان شهدای ذهاب این راهپیمایی انجام شد و در آن میدان نیز تجمع و سخنرانی صورت پذیرفت.عزم استاندار ومعاون سیاسی اش و فرمانده نیروی انتظامی که بعدها در تهران دستگیر و عزل شد. در برخورد با دوستان انقلاب جدی بود.
4- سلطانی فر دارای یک معاون سیاسی بود به نام سید احمد حسینی . وسلطانی فر با کمک معاونش افرادی  بعضاً نا لایق رابه مدیریت دستگاه های دولتی و فرمانداریها گماشت که تعدادی از آن مدیران یا در سازمان بازرسی دارای پرونده فساد مالی شدند ویا در فتنه ی 88 در مقابل نظام ایستادند و از هواداران میر حسین موسوی شدند و البته بعضی نیز که از سلامت لازم برخوردار بودند سکوت را مناسب تر دیدند واین دوران سخت ترین شرائط برای مجموع نیرو های ارزشی بود .حسینی معاون سلطانی فر در جریان فتنه 88 جزء سردمداران در گیریهای  خیابانی در رشت ( مقابل دانشگاه و خیابان شهید مطهری بود)وبا رادیو بیگانه هم مصاحبه هایی داشت. نشریات دوران سلطانی فر سخت ترین ،غیر منصفانه ترین و شدید ترین اهانت ها را نسبت به ارزش های دینی و انقلابی داشتند .
5- سلطانی فر در حادثه برف  83 استاندار  گیلان بود، به قدری به مردم گیلان خسارت وارد شد که سلطانی فر منفور ترین رجل سیاسی و اجرایی این استان شد. مردم گیلان و صنایع هنوز هم گرفتار خسارت ها هستند.او در حالی که استاندار بود در خارج کشور تحصیل می کرد و برف شدید و عدم تشکیل کمیته بحران موجب قطع آب و برق و بسته شدن راهها شد. او در یک مصاحبه با شبکه یک اعلان کرد مشکلی در گیلان نیست در حالی که مردم با گرفتاری ها و مشکلات  دست و پنجه نرم میکردند.در آن زمان رادیوی گیلان توسط اینجانب  اداره می شد و به رفع و رجوع مشکلات مردم می پرداخت. که اولین جلسه تأمین در استانداری این بود که کربلایی مدیر رادیو گیلان باید از استان برود در حالی که همه مردم می دانستند که رادیو در حالی که برق نبود یا رو همدم مردم نا امید از همه جا بود.
بنابراین سلطانی فر نه قانون مدار، نه مدیر و نه معتدل است و نه به درد وزارتخانه ورزش و جوانان میخورد.
 

۱۳۹۲/۵/۱۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...