به گزارش نما به نقل از خبرگزاری رویترز، «هکتور تیمرمن» وزیر امور خارجه آرژانتین که روز شنبه با «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار کرد، از تعهد ایران برای تحقیق درباره بمبگذاری 1994 «بوینس آیرس» خبر داد.
خبرگزاری رسمی «تلام» آرژانتین گزارش کرد که ظریف در دیدار با تیمرمن توافقنامه ای را با آرژانتین برای تحقیق درباره بمب گذاری های مرکز جامعه یهودیان «بوینس آیرس» مورد تأیید قرار داده است.
بر اساس این گزارش ایران تضمین داده است که به تمامی نکات این توافقنامه که روشنگری هایی در زمینه این بمب گذاری که در آن 85 نفر کشته شدند، احترام بگذارد.
بر اساس این گزارش، دو کشور ایران و آرژانتین تیم های تحقیقاتی تشکیل میدهند تا در ماه نوامبر در ژنو با یکدیگر دیدار کنند و مسئله تحقیقات در این زمینه را ادامه دهند.
تلام به نقل از تیمرمن در حالیکه به ظریف اشاره می کرد، گفت: او به ما تضمین کامل داد که این فرایند قانونی تکمیل شود.
آرژانتین برخی از مقامات ایرانی را به دست داشتن در بمب گذاری بوینس آیرس متهم کرده است اما تهران هرگونه مشارکت در این بمبگذاری ها را رد کرده است و در سال 2011 پیشنهاد گفتوگو با آرژانتین برای روشن شدن مسئله را مطرح کرد.
آرژانتین: ایران به تحقیقات درباره بمبگذاری «بوینس آیرس» متعهد است
وزیر خارجه آرژانتین از توافق با همتای ایرانی خود در نیویورك در خصوص همكاری تهران با آرژانتین درباره تحقیق در زمینه بمبگذاری های سال 1994 «بوینس آیرس» خبر داد.
۱۳۹۲/۷/۷
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)