به گزارش نما، حضور وزیر ارتباطات در شبکههای اجتماعی داخلی تاکنون بازتابهای مختلفی داشته است؛ وزیر قرار است امروز در ۴ شبکه داخلی به صورت آنلاین با مخاطبان ارتباط برقرار کند.
در این رابطه امیر قاسمی یکی از فعالان شبکههای اجتماعی داخلی در گفتوگو با فارس گفت: آن طور که اعلام شده بود هدف وزیر از این اقدام حمایت از جوانان ایرانی در شبکههای اجتماعی و تقویت شبکههای اجتماعی داخلی بوده است.
وی گفت: از اینرو اعلام شده بود که وزیر در چند شبکه اجتماعی برتر که بیش از دیگران دارای مخاطب هستند، عضو خواهد شد.
مدیرمسئول شبکه اجتماعی هممیهن گفت: اما اکنون که جزئیات و نام شبکههای اجتماعی اعلام شده این پرسش پیش آمده که انتخاب این شبکهها از روی چه معیاری بوده است.
وی ادامه داد: شبکه اجتماعی هممیهن پس از شبکه اجتماعی کلوپ در رتبهبندی الکسا دومین شبکه پرمخاطب ایرانی است و سپس شبکه اجتماعی افسران در مقام سوم قرار دارد.
مدیرمسئول شبکه اجتماعی هممیهن افزود: همچنین هممیهن در رتبهبندی الکسا از بین ۳۰۰ هزار سایت ایرانی رتبه ۷۰ را دارد و در سال ۸۹ و ۹۰ در جشنواره رسانههای دیجیتال عنوان برترین شبکه اجتماعی را کسب کرده است.
این فعال فضای مجازی ادامه داد: از اینرو عضویت وزیر برخی شبکهها که از نظر رتبهبندی و شناخته شدن در مقامهای پایانتری قرار دارد در معیارهای گزینش شبکههای اجتماعی برتر ابهامهایی ایجاد کرده است.
وی توضیح داد: برای مثال هماکنون یکی از این شبکهها که چندان هم شناخته شده نیست ۶ هزار صفحه دارد در حالیکه شبکه هممیهن با ۹ میلیون صفحه ماهانه ۶ میلیون مخاطب دارد و روزانه ۲۰۰ هزار نفر از این شبکه بازدید میکنند.
قاسمی تأکید کرد: از سوی دیگر وزیر هدف خود را از عضویت در شبکههای اجتماعی ایرانی، حمایت از آنها اعلام کرده بود در حالی که برخی از شبکههایی که اکنون وزیر در آنها صفحه ایجاد کرده مستقل نیستند و به برخی ارگانهای رسمی وابستگی دارند.
بازتاب عضویت وزیر در شبكههای اجتماعی داخلی
در حالی كه وزیر ارتباطات قرار است امروز در ۴ شبكه برتر اجتماعی داخلی عضو و آنلاین شود، یكی از فعالان شبكههای اجتماعی ابهاماتی را در خصوص معیار انتخاب وزیر برای تعیین شبكههای پرمخاطب داخلی بیان كرد.
۱۳۹۲/۹/۱۶