به گزارش نما؛ روزنامه جمهوری در ویژه های خود نوشت: روزنامه ايران که با تغيير مديريت به سوي تحولات مثبت در حركت است، متأسفانه هفته گذشته (شنبه 23 آذر) به مصاحبهاي با امير عشيري پاورقي نويس مجلات زرد دوران طاغوت و به سياق رپرتاژ آگهيها پرداخت.
در بخشي از مصاحبه به خروج وي از كشور در دوران مصدق و سپس بازگشت از آلمان بعد از كودتا با ديدي مثبت تلقي گرديده و تفكر و ديدگاه حمايتي وي از رژيم كودتا مخفي داشته ميشود. امير عشيري از هرزهنگاران پليسينويس بود كه در يك داستان پليسي معمولي خوانندگان نوجوانان و جوانان معصوم هموطن را با صحنههاي اروتيك و شهواني زشت مواجه ميساخت.
او و هم فكرانش همچون رجب علي اعتمادي سالها در تلاش براي به انحطاط كشانيدن و تشويق دختران به فرار از خانه و سوق دادن تفكر نوجوانان به مسائل جنسي در مجلات هفتگي و كتابهاي جيبي قلمفرسايي كردند.
دولت اعتدال این بار به سراغ طاغوتیان رفت
روزنامه ایران با امیر عشیری پاورقی نویس مجلات زرد دوران طاغوت مصاحبه كرد.
۱۳۹۲/۱۰/۴
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)