به گزارش نما؛ سرهنگ محمد مهدی کاکوان با بیان اینکه چندی پیش پروندهای مبنی بر هک ایمیلی پیش روی کارآگاهان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات گشوده شد، گفت: بررسیهای اولیه نشان داد که این شرکت بینالمللی که مبادلات متعددی با شرکتهای خارجی داشته است، مبلغ یک میلیون و 600 هزار دلار (حدود چهار میلیارد تومان) به حساب جعلی واریز کرده است.وی با بیان اینکه بررسیها نشان داد که اخیرا ایمیل این شرکت مورد هک و نفوذ قرار گرفته و کلاهبردار یا کلاهبرداران احتمالی با ارائه شماره حساب جدید در یک کشور ثالث از صاحبان شرکت خواسته بودند که پول را به شماره حساب جدید منتقل کنند، گفت: این در حالی بود که شماره حساب بانکی در کشور ثالث، جعلی بوده است.
رییس پلیس فتای پایتخت با بیان اینکه بررسی برای واکاوی زوایای پنهان این پرونده ادامه داشت تا اینکه پروندهای مشابه مبنی بر برداشت 700 هزار دلار برای رسیدگی به پلیس فتا ارجاع داده شد، گفت: بررسیهای اولیه نشان داد که مبلغ یک میلیون و 600 هزار دلار به بانکی در کشور چین واریز شده و 700 هزار دلار نیز به بانکی در مالزی منتقل شده است. اما نکته قابل توجه این پرونده این است که هر دو حساب جعلی بوده است.
کاکوان ضمن هشدار به صاحبان صرافی و شرکتهای بینالمللی، گفت: از آنجایی که جابجایی پول به صورت ارزی صورت میگیرد، لازم است که قبل از واریز وجه، نسبت به جعلی نبودن شماره حساب و تاییدیه از شرکت مقصد، اقدامات لازم صورت گیرد.
هشدار پلیس فتا به صرافیها
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت ضمن هشدار به صاحبان صرافیها و شركتهای بینالمللی، اعلام كرد: تاكنون پروندههایی میلیاردی در مورد هك شماره حساب این شركتها در پلیس فتا گشوده شده است.
۱۳۹۲/۱۰/۱۶