نسخه چاپی

صدا و سیما نباید بلندگوی دولت و یا یك جریان خاص باشد

عکس خبري -صدا و سيما نبايد بلندگوي دولت و يا يک جريان خاص باشد

نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاكید براینكه ماندگاری صداوسیما در مستقل بودن آن است، اظهار داشت: صدا و سیما نباید بلندگوی دولت و یا یك جریان خاص باشد.

به گزارش نما ، به نقل از تسنیم، محسن کوهکن نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه صداوسیما نباید بلندگوی دولت و یا یک جریان خاص باشد، گفت: هر فردی که مدعی شود صداوسیما باید بلندگوی دولت باشد، پیداست که نه دقیق قانون را مطالعه کرده و نه به معنی واقعی طرفدار دولت است.
وی افزود: اگر قرار بود صداوسیما تحت امر یکی از قوا باشد، رئیس آن را باید رئیس جمهور، رئیس مجلس و یا رئیس قوه قضائیه انتخاب می‌کرد اما فرآیند این سازمان مشخص است و به نوعی تحت امر سه قوه نیست البته سه قوه در شورای نظارت بر این سازمان حضور دارند از این رو صداوسیما باید همراهی و همکاری با سه قوه داشته باشد اما نباید آن را به منزله دولتی بودن آن دانست.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: دولت‌ها فکر می‌کنند همه تبلیغات باید در جهت حمایت آنها باشد، در حالی که این فکر اشتباه است.
کوهکن در ادامه با اشاره به اینکه دولت حزب نیست که در زمان انتخابات بخواهد فهرست ارائه دهد، ادامه داد: مشاور رئیس جمهور وقتی سفر می‌رود آیا از جیب خود خرج می‌کند؟ اما دبیرکل یک حزب وقتی به سفری می‌رود، ساختمان حزب و سخنرانی و هدف او مشخص است بنابراین دولت مثل حزب نباید عمل کند.
** دولت، با تدبیر با رسانه‌های منتقد ارتباط برقرار می‌کند
وی با بیان این مطلب که علاوه بر رسانه ملی، رسانه‌های مکتوب نیز در کشور فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: دولت باهوش و باتدبیر برای رسانه‌های طرفدار خود برنامه‌ریزی می‌کند تا آن‌ها از دولت دفاع کنند و همچنین ارتباطی با رسانه‌های منتقد خود برقرار می‌کند تا به انتقادات آنها پاسخ دهد که این انتقادها منجر به نشر اکاذیب نشود.
دبیرکل جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس تصریح کرد: صداوسیما میزگردهای زیادی را تشکیل داده اما چند بار دیدیم که نمایندگان این دولت و دولت‌های سابق در این میزگردها شرکت نکردند در حالی که دولت باید قوی‌ترین نماینده خود برای این میزگردها و مناظرهای صداوسیما انتخاب کند و این حضور و شرکت در برنامه‌های تلویزیونی خیلی برای مردم شیرین‌تر می‌شود تا اینکه دولت بخواهد فضای کلی تبلیغات را در دست بگیرد.
کوهکن با تاکید بر اینکه ماندگاری صداوسیما در مستقل بودن آن است، اظهار داشت: نباید انتظار داشته باشیم صداوسیما در اختیار یک قوه قرار گیرد همچنین نباید انتظار داشته باشد که این رسانه هم انفعالی عمل کند.

۱۳۹۲/۱۲/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...