به گزارش نما به نقل از ایسنا: امير نوري در ارزيابي برنامههاي تلويزيون گفت: مردم با تلويزيون قهر کردند و براي تلويزيون يک کشور خيلي زشت است که مردم با آن قهر کنند، مسئولان خودشان نيز ميدانند که تلويزيون درصد زيادي بيننده ندارد و کيفيت برنامههايمان پايين است.
اين بازيگر اضافه کرد: تلويزيون آنقدر شعاري به موضوعات نگاه ميکند که مردم ديگر تلويزيون نگاه نميکنند و بيشتر سعي ميکنند با برنامههاي ديگر وقت خود را پر کنند.وي افزود: اگر يک کار اصولي ساخته شود، سياستها تغيير کند و کمي هم مردم تحملشان بالا رود و همه قشرها اجازه دهند که با آنها شوخي شود و زود بهشان برنخورد، نيروي انتظامي نيز نخواهد که در همه فيلمها پيروز و آدم خوبه باشد و همه چيز گل و بلبل باشد و در کل فيلم و سريالها واقع بينانهتر باشند مردم به تلويزيون روي ميآورند و آثار فاخري که بيشتر برايشان زحمت کشيده شده است نيز ديده ميشوند.
نوري اظهار کرد: مثلا فيلم «شوکران» را ميسازند، پرستاران اعتراض ميکنند و...؛ همه مدام بهشان برميخورد پس اتفاقاتي که در جامعه ميافتد از کجاست؟ از مريخ آمدند؟ عراقياند؟ همين مردم خودمان هستند ديگر! نوري اظهار کرد: مسئولان خودشان نيز ميدانند که تلويزيون درصد زيادي بيننده ندارد و مردم سليقهشان بالا رفته است. زماني که مثلا «بدون شرح» و «زير آسمان شهر» پخش ميشد، توقع مردم پايين بود اما الان به رسانههاي مختلف دسترسي دارند و ميتوانند انتخاب کنند پس اگر تلويزيون برنامه خوب نشان ندهد و شعار و جو زدگي در آثارش داشته باشد مردم نگاه نميکنند.
او درباره شبکه هاي تازه تأسيس سيما عنوان کرد: تلويزيون خيلي بامزه است، به ما يک بار پول ميدهد و همان کار 200 جا پخش ميشود، واقعا در حق هنرمندان همه جوره ظلم ميشود، وقتي خود شبکه مليمان برنامه ندارد و بهترين برنامهاش اخبار ساعت 14 و 21 است چرا انقدر شبکه تاسيس ميشود؟! اصلا لزومي ندارد. مثلا اگر شبکه ورزش تاسيس شود مردم بخواهند ورزش را از اين شبکه دنبال کنند شبکه سه چه دارد که پخش کند؟
نوري اظهار کرد: ما فقط خوشمان ميآيد بگوييم فلان شبکه را افتتاح کرديم. فقط خوشمان ميآيد شلوغ پلوغ کنيم و «نسيم» و «آيفيلم» و «اويفيلم»(!) و هزار شبکه ديگر تاسيس کنيم که برنامهاي براي پخش ندارند. آن زماني که تلويزيون دو شبکه داشت و مثلا «پدر سالار» يا «فوتباليستها» پخش ميشد همه آنها را ديدهاند و الان دوباره همه آنها را مدام تکرار ميکنند، حتي به لحاظ بصري و هنري زيبا نيستند که آدم بگويد تکرار خاطرههاست. اگر مديران به آنچه که فکر ميکنند مردم را هم در جريان بگذارند خيلي خوب است.
سلیقه مردم بالا رفته دیگر تلویزیون نمی بینند!
امیر نوری در ارزیابی برنامههای تلویزیون گفت: مردم با تلویزیون قهر كردند و برای تلویزیون یك كشور خیلی زشت است كه مردم با آن قهر كنند، مسئولان خودشان نیز میدانند كه تلویزیون درصد زیادی بیننده ندارد و كیفیت برنامههایمان پایین است.
۱۳۹۲/۱۲/۱۳