نسخه چاپی

بازدید معاونت زنان رئیس‌جمهور از پلیس امنیت تهران در آینده

عکس خبري - بازديد معاونت زنان رئيس‌جمهور از پليس امنيت تهران در آينده

معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: این معاونت در صدد است در برنامه‌ای جامع از پلیس امنیت تهران بازدید كند و در روند نحوه ارجای گشت ارشاد قرار گیرد.

به گزارش نما ، شهین‌دوخت ملاوردی معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور در اولین نشست خبری خود با تشریح دستاوردهای پنجاه و هشتمین اجلاس کمیسیون مقام زن که در نیویورک برگزار شده گفت: در این نشست چالش‌ها و دستاوردهای توسعه هزاره سوم در حوزه زنان در مقر سازمان ملل که در نیویورک است مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: از بین بردن گرسنگی، فقر، کاهش میزان مرگ و میر زنان و کودکان، افزایش بهداشت مادران و مقابله با بیماری ایدز از مهم‌ترین موضوعاتی بود که در این اجلاس مورد بررسی قرار گرفت.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور تصریح کرد: در این اجلاس تاکید شد هرچند راه‌های زیادی از سوی کشورهای مختلف در راستای بهبود وضعیت زنان انجام شده است اما باز باید در این راستا اقدامات جدی دیگری صورت گیرد.
ملاوردی اظهار داشت: دبیرکل سازمان ملل در پیام خود به مناسبت روز جهانی زن بر برابری زن و مرد تاکید کرد به گونه‌ای که شاهد بودیم در تمامی سخنرانی‌های انجام شده در این اجلاس نیز بر موضوع برابری زن و مرد تاکید شد.
وی خاطرنشان کرد: پایان دادن خشونت علیه زنان و تضمین حضور و مشارکت زنان در مناصب حکومتی از موضوعات دیگری بود که در این اجلاس به آنها اشاره شد.
ملاوردی اظهار داشت: هیئت ایرانی در این اجلاس جزء اولین سخنرانان بود و میز گرد جامعی را با مقامات عالی رتبه نیز در حوزه زنان نیز داشت.
ملاوردی با اشاره به اینکه در این نشست 5 گزارش در حوزه زنان ارائه شد تصریح کرد: همزمان با این اجلاس اجلاس بین‌المجالس را در نیویورک داشتیم که از کشورمان خانم‌ها لاله افتخاری و عالی در این اجلاس حضور داشتند و گزارش جامعی را نیز ارائه دادند.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور اظهار داشت: گزارشی در این اجلسا ارائه شد تا نقش زنان در سیاست در کشورهای مختلف ترسیم شود زیرا اقدامات بسیار مناسبی در این حوزه باید در حیطه زنان شکل گیرد.
وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصه‌های موفقیت زنان حضور آنها در پارلمان است خاطرنشان کرد: ما نیازمند یک برنامه هستیم تا تبعیضات برداشته شود و زنان بتوانند برای ورود به پارلمان راه و مسیر ساده‌ای را طی کنند.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور اظهار داشت: به رقم پیشرفت‌هایی که در سال‌های گذشته در حوزه زنان وجود داشته است اما مشکلاتی برای موفقیت آنها در حوزه سیاست وجود دارد.
ملاوردی اظهار داشت: طبق آماری که ارائه شده است مشارکت زنان در قوه مجریه در سال 2014 بالغ بر 16.2 درصد بوده است و بیشترین وزرای زن در آمریکا و آفریقا وجود دارند و یک پنجم کرسی‌های پارلمانی در دست زنان است.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه عده زیادی از زنان در مقایسه با مردان در یک منصب شغلی دستمزد کمتری را دریافت می‌کنند تصریح کرد: در پنجاه و هشتمین کمیسیون اجلاس مقام زن به طور روشن بیان شد که در حال حاضر در جهان تنها 18 نفر زن به عنوان سران کشورها وجود دارند که این آمار در مقایسه با سال گذشته به یک نفر کاهش پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: ما در گزارشات خود در پنجاه و هشتمین اجلاس جهانی کمیسیون مقام زن ضمن ارائه پیشرفت‌های کشورمان درحوزه تحصیلات زنان، و کاهش مرگ و میر کودکان و مادران، توصیه و پیشنهاداتی را نیز مطرح کردیم.
ملاوردی خاطرنشان کرد: در این اجلاس جمهوری اسلامی ایران تاکید داشت که برای تدوین یک سند راهبردی در حوزه زنان باید به ویژگی‌های فرهنگی و مذهبی کشورها نیز توجه شود.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور تصریح کرد: در این اجلاس بنده صراحتا نسبت به اقدامات و تحریم‌های یک جانبه علیه ایران و تاثیر آن در روند زندگی زنان و کودکان توضیحاتی را ارائه دادند.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه برگزار کننده این اجلاس سخنرانی جمهوری اسلامی ایران را پر امید دانست اظهار داشت: در حاشیه این اجلاس ملاقات‌های دو جانبه‌ای را با بسیاری از مقامات کشورهای مختلف داشتیم که این موضوع به دلیل تغییر رویکردها بعد از انتخابات 24 خرداد ماه شکل جدیدی را به خود گرفته بود
ملاوردی افزود: در این سفر با مقامات آلمان، مکزیک، اندونزی، ترکیه، مالزی، ایتالیا، پاکستان و آرژانتین پیرامون مباحث مختلف حوزه زنان بحث‌های خوبی را انجام دادیم و قرار شد در چارچوب امضای تفاهم‌نامه با یکدیگر وارد تعامل سازنده‌ای شویم اما ذکر این نکته لازم است که به دلیل داشتن تفاهم‌نماه میان ایران و مالزی قرار شد که این تفاهم‌نامه ادامه پیدا کند.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در حاشیه این اجلاس بنده با خانم ملامبو رئیس نهاد زنان سازمان ملل دیدار داشتم و در این ملاقات تاکید کردم که مقامات و زنان کشورهای دیگر علی‌رغم تاثیر و نگرشی که از زنان ایرانی نشان می‌دهند باید در ایران حضور پیدا کنند تا واقعیت‌ها را بهتر درک کنند.
وی بیان کرد: در دیدار با مقامات ترکیه و آذربایجان نیز این کشورها بر گسترش روابط خود با جمهوری اسلامی ایران به خصوص در حوزه زنان تاکید بسیاری داشته‌اند و قرار شد این موضوع با جدیت بیشتری پیگیری شود.
ملاوردی در پاسخ به سوالی درباره اینکه معاونت زنان چه تسهیلاتی را برای حضور موثر زنان در عرصه بین‌الملل درنظر گرفته است گفت: ما با توجه به اینکه 5 ماه از عملکرد کاری ما گذشته است اما اعتقاد داریم که باید زنان ما در عرصه‌های بین‌المللی حضور چشم‌گیری را داشته باشند.
معاونت زنان و خانواده رئیس‌جمهور افزود: متاسفانه به دلیل اینکه 5 ماه قبل از برگزاری اجلاس کمیسیون مقام زن ما باید برای گرفتن ویزا وارد عمل می‌شدیم اما این موضوع صورت نگرفت و سه ماه قبل ما موفق شدیم ویزا دریافت کنیم محدودیت‌هایی را برای حضور زنانمان در این اجلاس داشتیم که امیدواریم در آینده این موضوع حل شود.
وی با اشاره به اینکه در حاشیه برگزاری این اجلاس سازمان‌های مدنی نیز برنامه‌های خوبی را تدارک دیده بودند اظهار داشت: توسعه محورهای بین‌المللی در حوزه زنان از وظایف معاونت مان و ما در صدد هستیم طبق ماده 230 برنامه پنجم توسعه در این حیطه وارد عمل شویم.

۱۳۹۲/۱۲/۲۶

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...