نسخه چاپی

تحكیم مواضع ارتش در قله 45 و السمرا

عکس خبري -تحکيم مواضع ارتش در قله 45 و السمرا

در حالیكه كانون درگیری‌های ریف لاذقیه در حال حاضر منطقه النبعین گزارش شده، نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه پس از تسلط بر قله 45 و روستای السمرا اكنون در حال تحكیم مواضع خود در این دو نقطه هستند.

به گزارش نما ، بدون تردید مهمترین تحول میدانی 24 ساعت گذشته در ریف لاذقیه باز پس گیری قله 45 و روستای السمرا توسط نیروهای ارتش سوریه پس از چندین روز نبرد و درگیری با گروه‌های مسلح در این منطقه بود.
با تسلط کامل ارتش و نیروهای دفاع ملی سوریه بر قله 45 و روستای السمرا گروه‌های مسلح به سمت 2 منطقه نبع المر و کوه النسر عقب نشینی کردند. به این ترتیب اکنون قله 45 و مناطق اطراف و ورودی‌های آن تا حوالی شهر مرزی «کسب» در کنترل کامل ارتش سوریه است و راه گروه‌های مسلح به دریا که تاکنون مدعی بودند، منفذی به دریا یافته‌اند، پس از تسلط ارتش سوریه بر روستای السمرا کاملاً مسدود شده است.
منابع میدانی سوری تاکید می‌کنند که هم اکنون گروه‌های تروریستی متعددی در منطقه ریف لاذقیه حضور دارند و اگر چه به ظاهر نبرد با این گروه‌ها امری سخت و مشکل نشان می‌دهد، اما اگر با نقشه و برنامه دقیق و حساب شده به ویژه براساس اصول و مبانی جنگ چریکی و کماندویی همراه باشد، می‌تواند، به راحتی با موفقیت و شکست طرف مقابل همراه شود.
بنابر تاکید این منابع میدانی هم اکنون ارتش سوریه با گروه‌هایی که از خاک ترکیه به داخل ریف لاذقیه نفوذ کرده‌اند، به شدت در حال مبارزه هستند و کانون درگیری‌ها منطقه «النبعین» است که درگیری‌ها در آن حتی از اطراف منطقه نبع المر و کوه النسر شدیدتر گزارش شده است.
به این ترتیب باید گفت که در دومین هفته از یورش گروه‌های مسلح مورد حمایت ترکیه به ریف لاذقیه این گروه‌ها هنوز نتوانسته‌اند، موفقیت چشمگیری را محقق و جای پایی را در این منطقه برای خود دست پا کنند و در حالیکه مهمترین هدف گروه‌های تروریستی از حمله به ریف لاذقیه دستیابی به منفذ و گذرگاهی دریایی از این منطقه بود، هم اکنون جز شکست‌های سنگین حاصلی برای آنها نداشته، به ویژه پس از موفقیت ارتش سوریه در مقابله با دستیابی به هدف اول این گروه‌ها در ریف لاذقیه که در تسلط بر محور «کسب – سلمى – السمرا» و انتقال به مرحله دوم نبرد یعنی دستیابی به مناطق امن ریف لاذقیه نمود پیدا می‌کرد.

۱۳۹۳/۱/۱۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...