به گزارش نما ، به نقل از فارس، غلامرضا خاتمی در پاسخ به پرسش شهروندان در مشاوره سلامت در مورد علائم بیماری آپاندیسیت اظهار داشت: کودکی که در طول روز هیچ مشکلی ندارد و نیمههای شب با دلدرد بیدار میشود و صبح نیز تب در وی پدیدار میشود و تا نزدیکیهای ظهر نیز استفراغ به این موارد اضافه میشود باید به بروز آپاندیسیت در وی شک کرد.
رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: محل دلدرد در آپاندیسیت مهم است. دلدردهایی را باید در این بیماری جدی گرفت که از ناحیه ناف دورتر باشند چرا که آنهایی که در محدوده ناف هستند عمدتاً دلدردهای غیر احشایی هستند و به کبد، طحال، آپاندیس، کلیه و روده ارتباطی ندارند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: درد آپاندیس خارج از ناحیه ناف در سمت راست و پایین شکم احساس میشود و تشخیص این امر بسیار مهم است چرا که اگر سریع تشخیص داده نشود و دو سه روز از این قضیه بگذرد ممکن است عوارض بعدی را به دنبال داشته باشد.
وی عوارض بعدی را از جمله چرکی شدن آپاندیسیت، ایجاد آبسه و انتشار عفونت دانست و گفت: اگر عفونت منتشر شود کار سخت میشود و ممکن است حتی به مرگ فرد منجر شود بنابراین زود رساندن فرد به پزشک و تشخیص درست و زودهنگام بسیار اهمیت دارد.
رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران درمان آپاندیسیت را یک جراحی آسان عنوان کرد و گفت: اگر آپاندیسیت سریع تشخیص داده شود با یک جراحی راحت میتوان آن را خارج کرد و هیچ نگرانی در مورد آن وجود ندارد.
روش تشخیص صحیح و سریع آپاندیسیت
رئیس انجمن پزشكان كودكان ایران گفت: درد آپاندیسیت خارج از ناحیه ناف در سمت راست و پایین شكم احساس میشود و تشخیص این امر بسیار مهم است چرا كه اگر سریع تشخیص داده نشود ممكن است عوارض بعدی را به دنبال داشته باشد.
۱۳۹۳/۱/۱۳