به گزارش نما ، به نقل از تسنیم، قاسم جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از دولت به خاطر شکایت از منتقدین توافقنامه ژنو، گفت: به لحاظ دینی و ملی نقدپذیری جدی توصیه شده است و روحانی رئیسجمهور در جلسهای که با مجمع نمایندگان استان ما داشت، گفت "با نقد مشکلی نداریم اما خیرخواهانه باشد" که بنده در همان جلسه پاسخ دادم نمیشود منقدین جلسهای بگذارند تا ثابت کنند نقدهایشان خیرخواهانه است، این موضوع اصلاً امکان ندارد.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) در نامهای به وزیرخارجه وقت جمله قشنگی را مبنی بر اینکه "نقد و حتی تخطئه موهبت الهی است"، فرمودند از این رو نباید جلوی منتقدین گرفته شود.
این نماینده مجلس با بیان اینکه یک نماینده مجلس آزاد است تا اظهارنظر کند، افزود: نماینده هرگاه احساس کرد منافع مملکت در خطر افتاده است, وظیفه دارد نظرات خود را بیان کند و اگر از او شکایت شود و به دادگاه فرستاده شود، دیگر برای دیگران چه اتفاقی خواهد افتاد و این شکایتها به نفع دولت نیست.
*** شکایت دولت از منتقدان برگرفته از شعار تدبیر نیست
جعفری، دولت یازدهم را که با شعار تدبیر بر روی کار آمده به حوصله و صبر توصیه کرد و اقدامات دولت مبنی بر شکایت از منتقدان را برگرفته از تدبیر ندانست و گفت: اینکه در قضیه اخیر شورای امنیت ملی از نماینده شکایت کرده است, جالب نیست.
وی با اشاره به اینکه در اقدامات دولت تناقض مشاهده میشود، گفت: برخی از رونامهها حکم دین را انکار کردند و مسئولان به آنها هیچ تذکری ندادند و از سوی دیگر نشریات دیگر را تعطیل کردند و این اصلاً برای دولت یازدهم جالب نیست.
نماینده مجلس یادآور شد: دوستان در دولت میگویند با تدبیر حرف میزنند از این رو اقتضاء میکند با منتقدان با حوصله برخورد کند و تکلیف خود را با نقد و منتقدین مشخص کند.
جعفری با اشاره به نگاه و استقبال دولت یازدهم از منتقدین خود، اظهار داشت: اگر هر کس بیش از حد بر چیزی توجه کند و به آن تاکید بورزد، نقطه ضعفش همان جاست.
وقتی دولت از یك نماینده مجلس شكایت میكند با دیگران چه میكند؟
نماینده مجلس ضمن انتقاد دولت از منتقدان توافقنامه ژنو، گفت: دولت باید تكلیف خود را با نقد و منتقدین مشخص كند.
۱۳۹۳/۱/۲۱