نسخه چاپی

كاشت نگین ۷ میلیونی در چشم

فرد متقاضی این مبلغ را به صورت دلار پرداخت می‌كند و نگین توسط بیمارستان خریداری می‌شود. جنس این نگین‌ها پلاتین است و در ۳ مدل قلب، ستاره و كلید سل (یكی از علامت‌های موسیقی) كاشته می‌شود.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، از آن جا که سالانه بیش از ۸۰ هزار جراحی بینی در کشور انجام می‌شود و به گفته رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ۵۰ درصد این جراحی‌ها ریشه درمانی ندارند؛ با فرض این‌که حداقل هزینه هر یک از این جراحی‌ها ۳ میلیون تومان باشد، رقمی بالای ۱۲۰ میلیارد تومان در سال صرف جراحی‌های زیبایی بدون رویکرد درمانی می‌شود.

اگر این رقم را به هزینه جراحی‌های زیبایی دیگر قسمت‌های بدن اضافه کنیم ، متوجه می‌شویم که هر سال ‌میلیاردها میلیارد برای این نوع جراحی‌ها هزینه می‌شود...! حال نه تنها چنین جراحی‌های بیهوده و غیر‌درمانی، کاهش پیدا نکرده‌ و هر سال نیز بر تعداد آن افزوده می‌شود بلکه افرادی هستند که تن به جراحی‌های عجیب و غریب هم می‌دهند.

به تازگی آوازه نوعی از جراحی‌ها یعنی کاشت نگین در چشم در میان جوانان پیچیده است که بخشی از این جراحی‌های زیبایی در یکی از بیمارستان‌های خصوصی تهران انجام می‌شود.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از این حکایت دارد که تا پیش از آغاز سال ۹۳ و ابتدای اسفند‌ گذشته، ۴ نفر‌ چنین جراحی‌ را انجام داده‌اند. این نگین‌ها فقط در هلند ساخته می‌شوند و قیمت آن‌ها رقمی حدود ‌هزار و ۵۰۰‌ تا ۲۰۰۰ دلار معادل ۴ و نیم تا ۵ میلیون تومان است.

فرد متقاضی این مبلغ را به صورت دلار‌ پرداخت می‌کند و نگین توسط بیمارستان خریداری می‌شود. جنس این نگین‌ها پلاتین است و در ۳ مدل قلب، ستاره و کلید سل (یکی از علامت‌های موسیقی) کاشته می‌شود. این نگین‌ها حالت قوسی و مشابه انحنای کره چشم دارند و در قسمت سفیدی چشم قرار می‌گیرند. زیبایی این نگین‌ها فقط در این است که وقتی فرد به سمت دیگری نگاه می‌کند، نگین داخل چشم مشخص شود.

تمام این ویژگی‌ها در حالی است که فردی مطلع در مطب یکی از پزشکانی که این جراحی را انجام می‌دهد به خبرنگار تسنیم می‌گوید: «هیچ‌کدام از این نگین‌ها درخشندگی ندارند و بسیار معمولی هستند و هزینه تمام شده این جراحی حدوداً ۷ میلیون می‌شود.»

منشاء اولیه وجود چنین ایمپلنت‌هایی در یکی از کشورهای اروپایی بود که محققان آن بر این عقیده بودند وقتی لنزهای رنگی می‌تواند به راحتی بر روی چشم گذاشته و بعد برداشته شود و یا نگین دندان نیز چنین خاصیتی را دارد، پس می‌توان برای چشم هم از این ایمپلنت‌ها استفاده کرد. از آن جایی که کریستال‌ها برای بدن عموماً خنثی هستند و ایجاد التهاب نمی‌کنند؛ نگین‌هایی از جنس کریستال ساخته شد که (البته این نگین‌ها با جنس طلا هم در برخی از کشورها وجود دارد) برای زیبایی بر روی سفیدی چشم یعنی بافت صلبیه قرار می‌گیرد.

این فقط نیمی از ماجرای جراحی‌های عجیب و غریبی است که بر روی چشم انجام می‌شود. ظاهراً رنگ چشم برخی افراد دلشان را زده و می‌خواهند رنگش را عوض کنند؛ البته برای همیشه و تا آخر عمرشان. عنبیه‌های مصنوعی برای تغییر رنگ چشم به طور دائم در چشم کار گذاشته می‌شود که طی یک سال گذشته ۷ نفر این جراحی را برای زیباتر شدن انجام داده‌اند و یکی از این افراد آقا و بقیه خانم بوده‌اند.

منشی یکی از کلینیک‌هایی که این جراحی در آن‌جا انجام می‌شود به خبرنگار تسنیم می‌گوید: «این عنبیه از جنس پروتز و یا سیلیکون است که باز کلینیک آن را برای بیمار تهیه می‌کند و آخرین قیمت آن ۵۵۰۰ دلار (۱۷ میلیون) بود که اکنون نمی‌دانم چقدر افزایش یافته و قیمت نهایی آن بستگی به قیمت دلار دارد. این عنبیه‌ها به سه رنگ آبی، سبز و طوسی است و حداقل هزنیه جراحی آن حدودا ۱۸ تا ۱۹ میلیون خواهد شد.

۱۳۹۳/۲/۱

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...