نقشه مبتذل سیستم امنیتی استرالیا به تبعیت از آمریكا

رئیس مركز تحقیقات استراتژیك مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حادثه گروگان‌گیری سیدنی نقشه مبتذلی است كه سیستم امنیتی استرالیا با تبعیت از آمریكا پیاده كرده است.

به گزارش نما به نقل از فارس، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم هفته پژوهش که صبح امروز در مرکز تحقیقات استراتژیک برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره هویت گروگان‌گیر در استرالیا گفت: این یک فرد روانی است که بازیچه دست سیستم امنیتی استرالیا و کشورهای غرب قرار گرفته است.

ولایتی تصریح‌کرد: این فریبکاری به قدری آشکار بود که قوه قضاییه استرالیا مورد نقد نخست‌وزیر استرالیا قرار گرفته و گفته بسیار بعید است که ایشان از این مورد بی‌اطلاع بوده باشد.

وی ادامه داد: این فرد در سابقه خود مواردی را مانند قتل و تجاوز به عمد و کارهای غیرمعقول و غیرقانونی را داشته است که از استرالیا که به سختی به افراد پناهندگی می‌دهد این امر بعید است که چنین فردی را با اختلالات روانی که می‌تواند ابزار دست قرار بگیرد و قتل و جرایم مختلفی را انجام داده است از زندان آزاد کند.

ولایتی با بیان اینکه خود این فرد مدعی شده است که روحانی بوده است خاطرنشان کرد: بعید نیست که این فرد اصلا در حوزه علمیه درس نخوانده باشد و یک ایرانی بوده است که سابقه اختلالات روانی داشته است و عکس‌هایی را در این زمینه از وی تهیه کردند و بعد می‌گویند این فرد از سنی به شیعه گرویده و یا به داعش پیوسته است اما جای تعجب است که این فرد در خیابان‌های استرالیا آزاد می‌گشت و پلیس کاری به او نداشت که این کاملا قابل تردید است.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک با بیان اینکه حادثه گروگان‌گیری سیدنی یک نقشه شناخته شده و مبتذلی است که سیستم امنیتی استرالیا پیاده کرده خاطرنشان کرد: استرالیا در حوزه بین‌المللی کشور قابل قبولی نیست و از دستورات آمریکا تبعیت می‌کند.

وی ادامه داد: استرالیا در هر کاری که علیه جهان اسلام و جهان سوم توسط غربی‌ها انجام می‌شود همکاری می‌کند که استرالیا قابلیتش در همین حد است که چنین کار مبتذلی را انجام دهد و بعد در سایه آن سواستفاده تبلیغاتی کند و بعد افراد را مورد انتقاد قرار دهد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر قرار گرفتن در آستانه ۹ دی و مورد توجه بودن فتنه به عنوان خط قرمز نظام گفت: هرکسی در هر کشور و حکومتی که به خطوط قرمز هر کشور که همانا قانون اساسی است حرمت‌شکنی انجام دهد مورد پذیرش نیست.

وی ادامه داد: ممکن است یک نفر عقیده‌اش این باشد که قانون اساسی را قبول نداشته باشد اما اگر در امر مهمی مانند انتخابات فردی آشوب کند و منجر به قتل عده‌ای شود که کشورهای بیگانه از آن سوءاستفاده کنند این امری نابخشودنی است.

۱۳۹۳/۹/۲۶

اخبار مرتبط