به گزارش نما به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ائل نوشت:هیچ شک و شبهه ای در اینکه هم اکنون کشور به مجلسی نیاز دارد که تمام تلاش خود را برای حل مشکلات اقتصادی و بهبود معیشت مردم قرار دهد، وجود ندارد.
مردم از وضعیت اقتصادی که هم اکنون با آن دست به گریبانند، راضی نیستند. تمامی اقتصاددانان مطرح کشور از هر جناح و طیف سیاسی که باشند نیز بر روی این موضوع تأکید دارند که با تصویب برجام و اجرایی شدن آن، چند روزی که به شور و شعف و امیدواری سپری شد اما بازار و کسب و کار رونق نگرفت و چرخ کارخانجاتی که بر اساس رکود و تورم از کار افتاده بودند شروع به چرخیدن نکرد و این یعنی یک جای کار حتما می لنگد!
در آستانه انتخابات همه می دانستند که باید نمایندگانی انتخاب کنند که درد مشترکشان با مردم معیشت باشد و حل مسائل اقتصادی ملت، ملتی که با انگشتان جوهری شان سندی به نام نمایندگان کردند تا وارد خانه ملت شوند و دردی از دردهایشان را درمان کنند.
توسعه اقتصادی همواره از دغدغههای اصلی جامعه ما محسوب میشود و قرار دولت تدبیر و امید نیز بر این بوده که در دوران پسابرجام ایران وارد عرصه رونق و توسعه اقتصادی شده و چرخهای کارخانجات و صنایع به کار بیفتد که البته تا به حال در میدان عمل اینگونه نبوده است.
مدعیان اصلاحات و حامیان دولت در حالی رونق اقتصادی را یکی از اهداف انتخاباتی خود عنوان میکردند. هرچند نه تنها برنامهای در این زمینه نداشتند بلکه حتی در لیست آنها یک اقتصاددان نیز به چشم نمیخورد!
اصلاح طلبان از زمان ابراز وجود در صحنه سیاسی و اجتماعی کشور همواره خود را نگران توسعه سیاسی نشان دادهاند در صورتی که امکان نیل به توسعه سیاسی بدون توسعه اقتصادی امری ناممکن است و این امر را حتی مطالعات اندیشمندان غربی نیز اثبات کرده و نیازی به تکرار آن وجود ندارد.
باتوجه به این مطلب است که غیبت بخش اعظمی از قشر مستضعف و دارای مشکلات معیشتی پای صندوق های رای برخی کاندیداهای این گفتمان را با کسب آرای قشر مرفه و متوسط به خانه ملت فرستاد. تحلیل انتخابات تهران و چرایی رای آوردن 30 اصلاح طلب نیز با این نگاه قابل تحلیل و بررسی است.
اصول گرایان در طرف دیگر میدان سیاست هم شعار خود را بر روی معیشت و مشکلات اقتصادی مردم متمرکز کردند و به مردم اعلام کردند که "معیشت، امنیت و پیشرفت در سایه عدالت" را در مجلس دهم به نمایندگی از ملت پیگیر خواهند بود که انتخاب مردم در بسیاری از شهرستان ها کاندیداهای این گفتمان بوده اند.
مجلس دهم باید مجلسی دارای برنامه اقتصادی باشد؛ بسیاری از مردمان کشورمان نیز با با انتخاب خود بر روی این درد مشترک تاکید کردند و با آرای خود طالب ورود نمایندگانی به مجلس شده اند که شعارشان بهبود وضعیت اقتصادی خانواده ها بود.
کم نبودند پیر و جوان هایی که قدرت انتخاب داشتند و برای آینده خود و فرزندانشان پای در گود انتخابات گذاشتند و خواستند افرادی را به خانه ملت بفرستند، تا بلکه فرجی شود، تا برای جوان 23 ساله بیکارشان کاری فراهم شود، یا چرخ کارخانه ورشکسته پدری به واسطه رای فرزندانش دوباره از نو بچرخد و روزی رسان خانواده شان باشد یا این انتخاب دست مایه ای باشد برای فرستادن دو جوان عاشق بر سر خانه و کاشانه شان...
انتخابات رقم خورد و شماری از انتخاب شدگان مشخص شدند...
هم اکنون که حدود سه ماه تا آغاز به کار مجلس دهم فرصت باقیست، منتخبان ملت را دعوت می کنیم به اندکی خلوت و قرار دادن هزاران هزار درد مشترک این مردم رو به روی خود!
این دردها را درمانی باید. خدا نکند که فراموشی به سراغتان بیاید و از یاد ببرید که انتخاب شدید برای درمان این هزاران هزار درد، خدا کند که فراموش نکنید کمر دولا شده مادران و پدرانی که درد بیکاری فرزندان را دیگر تاب نیاوردند و شما را انتخاب کردند تا مرهمی باشید بر دردهایشان، خدا کند فراموش نکنید فقط این دنیا نیست، دنیایی باقی در انتظارمان است، دنیای حساب و کتاب...