به گزارش نما، وی ادامه داد: ما هیچ نوع ارتباطی با آمریکا نداریم، بنابراین هیچ مذاکره ای نیز انجام نخواهد شد.
این دیپلمات ارشد کشورمان ، با بیان اینکه ایران بارها اعلام کرده در ارتباط با موضوع هستهای و برجام دیگر گفتوگویی نخواهد داشت مگر در مورد برخی مسائل فنی، که این موضوع را نیز از طریق آژانس پیگیری می کند، ادامه داد: آقای ظریف در دیدارهایی که با مقامات شرکت کننده در این اجلاس خواهد داشت در مورد موضوعات روابط دو جانبه، آخرین تحولات منطقه ای و بینالمللی رایزنی خواهد کرد.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه آقایان تخت روانچی و عراقچی دو مذاکره کننده ارشد هسته ای وزیر خارجه را در این سفر همراهی می کنند ممکن است کمیسیون مشترک و یا جلساتی مربوط به موضوع برجام در حاشیه این اجلاس برگزار شود، اظهار کرد: جلسه کمیسیون مشترک برجام به تازگی در وین برگزار شده است.
وی افزود: طبیعی است در مذاکرات با برخی از مقامات شرکت کننده در این اجلاس ، در ارتباط با مسائل کلی برجام گفتوگو یا مذاکراتی انجام بگیرد ولی قرار نیست جلسه ویژه ای در این ارتباط برگزار شود.
قاسمی گفت: اجلاس امنیتی مونیخ تا ظهر یکشنبه ادامه خواهد داشت و آقای ظریف در جریان این سفر با ایرانیان مقیم نیز دیدار و گفتوگو خواهد کرد. همچنین حضور در جمع صاحبان صنایع آلمان و مدیران برخی بنگاه های بزرگ صنعتی آلمان نیز از دیگر برنامههای وزیر امور خارجه در جریان این سفر است.
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه اجلاس پنجاه و سوم مونیخ از سوی بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بین الملل به دلیل وضعیت ناپایدار و مشکلاتی که در عرصه جهانی از آمریکا تا آسیا در حوزه های سیاسی، اقتصادی، امنیتی یکی از مهمترین اجلاس های مهم ارزیابی شده است، ادامه داد: خیلی از ناظران فکر می کنند در وضعیت کنونی برگزاری این اجلاس می تواند نقطه عطف محسوب می شود، چرا که ممکن است دیدگاه های جالب و مهمی در این چارچوب مطرح کنند.
وی همچنین بار دیگر به دیدارهای وزیر خارجه در حاشیه این اجلاس اشاره کرد و گفت: آقای ظریف دیپلماسی فعالی برای تبیین دیدگاه های ایران در ارتباط با مسائلی همچون چگونگی مبارزه با تروریسم و ایجاد ثبات و امنیت در منطقه در این اجلاس خواهند داشت.
به گزارش ایسنا محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان و هیئت همراهش صبح روز جمعه برای شرکت در پنجاه و سومین اجلاس کنفرانس امنیتی مونیخ وارد شهر مونیخ مرکز ایالت بایرن آلمان شد.
کنفرانس امنیت مونیخ با مشارکت قابل توجه ۱۰ رئیس جمهور ، معاون رئیس جمهور آمریکا ، ۸ نخست وزیر ، وزرای امور خارجه ۳۰ کشور ، وزرای دفاع حدود ۲۰ کشور و مقامات بین المللی شامل دبیر کل سازمان ملل متحد،دبیر کل ناتو، دبیران کل سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب ، سازمان شانگهای ، روسای پارلمان و شورای اروپا، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا ، مدیران کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ، اینتر پل ، سازمان بین المللی مهاجرت و کمیسونر عالی پناهندگان و کمیسیونرهای اتحادیه اروپا از روز جمعه تا روز یکشنبه در هتل بایریشر هوف مونیخ برگزار شده است .
در این اجلاس موضوعات مهم بین المللی از جمله آینده ناتو ، نظم جهانی ، امنیت انسانی ، تروریسم و افراط گرائی ، مسائل منطقه ای شامل آسیای جنوب شرقی و شبه جزیره کره، جهان عرب، سوریه و اکراین در قالب جلسات عمومی مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.
جلسات تخصصی ویژه هم با موضوعات امنیت سایبری، امنیت سلامت، امنیت انرژی، دفاع اروپائی و تروریسم برگزار خواهد شد.
سید عباس عراقچی معاون حقوقی بین المللی و مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه در این سفر وزیر امور خارجه را همراهی می کنند.
وزیر امور خارجه کشورمان در اولین روز حضورش در مونیخ، روز گذشته به صورت جداگانه با یوسف بن علوی وزیر امور خارجه آلمان ،بوریس جانسون وزیر امور خارجه انگلیس، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه، ژان مارک آیرو وزیر امور خارجه فرانسه، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، استفان دی میستورا نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه، مسعود بارزانی رییس اقلیم کردستان عراق و هیئت ریش سفیدان ( Elders ) در حاشیه این اجلاس دیدار کرده بود.
ظریف همچنین در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با برنامه «کریستین امانپور» خبرنگار ارشد شبکه سی ان ان گفتوگو کرد .