میثم پوراعظم_مسابقات جام جهانی کشتی آزاد به میزبانی از کشور عزیزمان در شهر پهلوان پرور کرمانشاه برگزار شد و تیم های برتر این رشته ورزشی در دو روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در میان تمام تیمهای حاضر در این رقابتها،حضور آزادکاران ایالات متحده امریکا نمود ویژه ای داشت. چراکه حواشی پیش آمده سه هفته اخیر درباره ممنوعیت سفر اتباع ایرانی به امریکا و به دنبال آن واکنش مسئولان ایرانی در برابر رفتارهای دیوانه وار رئیس جمهور بی تجربه ایالات متحده بر روابط ورزشی میان دو کشور هم سایه افکنده بود.
هرچند پس از فرمان نژادپرستانه دونالدو ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود اتباع یک کشور از جمله ایران به امریکا مخالفت های صورت گرفته در پی آن به جایی رسید که موجب شد دادگاه فدرال این کشور فرمان رئیس جمهور امریکا را لغو کند اما در همان روزهای اولیه صدور این دستور عجیب موضوع ممنوعیت سفر تیم ملی کشتی آمریکا به کشورمان مطرح شد. از این رو ابتدا مسئولین فدراسیون کشتی کشورمان قصد کرد تا برای این تیم روادید صادر نشود و در همین راستا هم هماهنگی های لازم هم با وزارت امور خارجه انجام گرفت. اما حالا یک نکته افکار را به خود مشغول می سازد و آن اینکه در مقابل ادعای های دونالد ترامپ که سعی دارد تا ملت ایران را تروریست پرور و خطرناک معرفی کند، چه اقدامی باید انجام بگیرد؟
از این رو بهترین کار دادن اجازه ورود به تیم کشتی آمریکا به ایران بود تا دروغ بودن این القای شیطانی ثابت شود.
بر همین اساس هم مسئولان برخلاف تصمیم گذشته خود روادید ورود به ایران را برای کاروان تیم کشتی امریکا صادر کرد. سرانجام مسابقات جام جهانی کشتی آزاد به میزبانی شهر پهلوان پرور کرمانشاه با حضور تیم آمریکا برگزار شد. اما نقطه عطف این مسابقات را که می توان از آن به عنوان تاثیر ورزش بر سیاست نام برد میزبانی گرم و صمیمانه اهالی کرمانشاه از تیم ملی آمریکا دانست که اوج آن ابراز احساسات حاضران در سالن در حین برگزاری مسابقه میان تیمهای کشتی ایالات متحده با آذربایجان بود. زمانی که جوردن باروفس، کشتی گیر به نام امریکایی وارد تشک شد تا با حریف آذربایجانی خود سرشاخ شود، تماشاگران حاضر در سالن به دور از نگاههای غیرمنطقی و کوته نظرانه شروع به تشویق این ورزشکار صاحب نام و توانمند امریکایی کردند. این ابراز احساسات و تشویق های پی در پی تا جایی تاثیرگذار بود که این کشتی گیر امریکایی هم به آن واکنشی مثبت نشان داد.
بله! این همان ضربه فنی سیاسی مردم کرمانشاه پهلوان پرور به رییس جمهور تازه به دوران رسیده امریکا در میدان ورزش بود. همگان دریافتند که ملت ایران مردمی مهمان نواز همراه با روح بلند انسانی اند و اگرچه وجودشان سراسر خشم و نفرت از جنایات دولت امریکا نسبت به کشورشان است اما هیچگاه گناه دولتمردان امریکایی را به پای مردم و ورزشکاران امریکایی نمی گذارند. ملت ایران به دور از نگاه های ننگ نظرانه دولتمردان امریکا همواره ارزش های انسانی را بر هر چیز دیگری مقدم می دارند و حتی به یک قهرمان صاحبنام امریکایی فارغ از تابعیت او و تنها به دلیل جایگاه هاش به عنوان یک ورزشکار حرفه ای که دارای یک جایگاه برجسته در رشته خود است احترام قائل هستند. این گفته در تشویق های پی در پی ایرانیان حاضر در سالن کشتی کرمانشاه حین مسابقه باروفس با حریف آذربایجانی اش به خوبی نمود پیدا کرد تا جایی که حتی خود این ورزشکار هم به ابراز احساسات حاضران در سالن پاسخ داد در اینجا یک نکته ظریف وجود دارد و آن ینکه در هیاهوی دروغ پردازیهای دولتمردان تازه به دوران رسیده آمریکا علیه ملت ایران چه چیزی بهتر از چنین رخ داده ورزشی می توانست تبلیغات سران استکبار را علیه ملت ایران بی اثر کند. حالا هم تیم کشتی ایران در میدان رقابت ورزشی و هم ملت ایران در کارزار رفتار انسانی بر امریکا غلبه کرده است با این تفاوت که اکنون هریک ورزشکاران تیم آمریکا خود مانند سفیری برای پیام ملت ایران به حساب می آیند که پس از بازگشت به کشورشان این واقعیت جذاب جامعه ایرانی را به دیگر هموطنانشان منتقل خواهند کرد.
هرچند که پوشش رسانه ای مسابقات هم تا حدی در نشان دادن این حقیقتن زیبا تاثیرگذار خواهد بود اما بی شک دیدن این رفتار انسانی از سوی تیم کشتی امریکا خود رسوا کننده عملی دروغ پردازی های دولتمردان ایالات متحده در چشم نمایندگان ورزشی مردم امریکاست.