دنیا صدام را در ظلم و جنایاتش حمایت می‌كرد/ آنها كه مدعی حقوق بین‌الملل هستند در مقابل جنایات جنگ تحمیلی سكوت كردند

عکس خبري -دنيا صدام را در ظلم و جناياتش حمايت مي‌کرد/ آنها که مدعي حقوق بين‌الملل هستند در مقابل جنايات جنگ تحميلي سکوت کردند

رئیس ستاد كل نیروهای مسلح گفت: در دوران دفاع مقدس مدعیان حقوق بشر در برابر جنایت صدام سكوت كرده و جنایتكار را كمك كردند تا بیش از توانی كه داشت جنایت كند.


به گزارش نما، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز (سه‌شنبه) در همایش بین المللی مطالبات حقوقی-بین‌المللی دفاع مقدس که در باغ موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مقاومت اظهار داشت: شهدا با نثار جان خود امنیت و آرامش را به ما عطا کردند.

باقری دفاع مقدس را موضوع بسیار مهمی دانست و گفت: جهان باید بداند مردم ایران تحت چه ظلم و جنایتی قرار گرفت و مدعیان حقوق بشر در برابر این جنایت سکوت کرده و جنایتکار را کمک کردند تا بیش از توانی که داشت جنایت کند.

وی دفاع از خود دربرابر بیگانگان را مورد تاکید قرار کریم دانست و گفت: دفاع مقدس نامی درخور برای جنگ ۸ ساله است، جنگی که به ناحق بر ملتی که تازه انقلاب کرده بود تحمیل شد، ملتی که مشغول سروسامان دادن به امور خود بود و هیچگونه ادعای ارضی و مرزی به کشور عراق و همسایگان خود نداشت و ندارد و در طرف دیگر صدام و حزب بعثی قرار داشت که با احساس اینکه ایران توان نظامی ندارد یک پیمان بین‌المللی را پاره و در ۲۶ شهریور ۵۹ در یک یاداشت به سفارت ما خروج خود را از معاهده اعلام کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: صدام با تجهیز ارتش خود احساس برتری کرده بود و فکر می‌کرد که می‌تواند در چند روز بخشی از سرزمین ما را اشغال می‌کند اما وقتی دید توان آن را ندارد دست به انواع جنایات زد.

سرلشکر باقری خروج صدام از معاهدات بین‌المللی را یکی از اقدامات خلاف قانون رژیم بعث عراق دانست و گفت: آنها برخلاف قوانین و مقررات بین‌المللی تمامیت ارضی کشور ما را نقض و وارد کشور ما شدند، مسئولیت جنگ و استفاده از زور و سلاح هسته‌ای برعهده صدام است اما سازمان ملل در برابر این نقض حقوق سکوت کرد.

وی افزود: صدام ۴۷۶۲ بار به غیرنظامیان ایران حمله و با موشک‌های دوربرد مردم ایران را در شهرها مورد حمله و شهادت قرار داد. ۵۸۲ حمله شیمیایی به مناطق مسکونی کرد. ما بیش از صد هزار مصدوم شیمیایی داریم که بنابر معاهدات بین‌المللی بکارگیری این سلاح‌ها ممنوع است، اما جه کسانی این سلاح را به صدام داد، کسی غیر از اروپایی‌ها؟

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: دولت صدام با اسرا نیز رفتاری غیر قابل تحمل و برخلاف قوانین و مقررات بین‌المللی داشت و حتی به مردم عراق هم رحم نکرده است. حملات شیمیایی به حلبچه و دیگر مناطق عراق ده‌ها هزار نفر را به شهادت رساند. او ۷۸۰ روستا در عراق را تخریب و تنها در کرکوک ۴۰ هزار خانه را تخریب کرد.

باقری گفت: من در عراق روستاها و خانه‌هایی را دیده بودم که با خاک یکسان شده بود. صدام مردم زیادی را اعدام کرد، در کنار این به هواپیماها، کشتی‌ها و نفتکش‌های غیر نظامی حمله می‌کرد و این با هواپیماها و تسلیحات فرانسه صورت می‌گرفت، این جنایات دربرابر چشم سازمان ملل و دولت‌های به ظاهر مدافع حقوق بشر انجام شده است.

وی گفت: در تمامی قطعنامه‌های سازمان ملل هیچ‌گاه صدام به عنوان متجاوز اعلام نشد و تنها زمانی که رزمندگان ایران در جبهه موفقیت‌هایی داشتند سخن از آتش‌بس می‌زدند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به حمایت‌های کشورهای مختلف از رژیم بعث عراق گفت: آمریکا، شوروی و کشورهای اروپایی مانند فرانسه، آلمان و انگلستان و کشورهای جنوبی خلیج فارس و جمعاً ۳۴ کشور از صدام حمایت می‌کردند و تجهیزات و تسلیحات نظامی را در اختیار آنها قرار می‌دادند. آقای هاشمی در سال‌های دهه هفتاد به پادشاه عربستان اعتراض کرده بود که شما به دولت صدام کمک کردید اما آنها با وقاحت پاسخ می‌دادند.

۱۳۹۹/۱۲/۵

اخبار مرتبط