نسخه چاپی

درس كارآفرینی در دانشگاه ها اجباری شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینكه، دولت و بنگاه های غیردولتی باید برنامه های خود را برای ارتقا كارآفرینی اجرا كنند، پیشنهاد كرد: تشكیل واحد درس كارآفرینی در دانشگاه ها اجباری شود.

به گزارش نما به نقل از ایرنا، محمدرضا نعمت زاده روز یکشنبه در نخستین همایش کارآفرینی و نوآوری استراتژیک که در محل دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، درباره تاثیر کارآفرینی بر بخش های مختلف کشور، افزود: داشتن ایده و فکر نوآورانه، خلاقیت و عدم رضایت به وضع موجود و تلاش برای یافتن راه های بیشتر از جمله صفات عمده کارآفرینان است.

وی ورود به امور مخاطره آمیز و استفاده حداکثری از فرصت ها در داشتن اندیشه رشد و ارتقا را از دیگر صفات کارآفرینان ذکر کرد و گفت: کارآفرینان به جای داشتن امکانات همواره به دنبال خلق فرصتها هستند لذا برای تربیت افراد کارآفرین باید از کودکی و با واگذاری مسئولیت ها در محیط خانواده و تحصیل این کار را آغاز کرد.

وی ارائه دوره های آموزش کارآفرینی در مراکز آموزش عالی را اقدام موثری در توسعه کارآفرینی عنوان کرد و افزود: این کار باید با جدیت بیشتری انجام شود و کارآفرینی به عنوان واحد اجباری در همه رشته های تحصیلی دانشگاهی گنجانده شود.

وی با ارائه مثالی در این باره به برگزاری دوره های شش ماهه کارآفرینی برای 400 نفر از دانشجویان رشته های مهندسی در دوران خدمتش در وزارت نفت اشاره کرد و گفت: برگزاری این دوره ها آن چنان موفقیت آمیز بود که فارغ التحصیلان توانستند ، بعد از اتمام دوره همگی دارای شغل و تحصیل شوند، لذا دولت و بنگاه های بزرگ غیردولتی باید برای ارتقا توان کارآفرینی برنامه داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: این وزارتخانه با ایجاد زیرساخت ها در استان های مختلف از قبیل ایجاد شرکت های فناوری تشکیل مجتمع های فناوری اطلاعات، ایجاد مراکز کسب و کار و حمایت مالی از صنایع نوین و دانش بنیان در این راستا گام برداشته است.

وی در ادامه به ارائه دوره های کارآفرینی و کارآموزی با همکاری وزارتخانه های علوم و فناوری و تعاون، کار و امور اجتماعی اشاره کرد و گفت: درصدد هستیم با ایجاد روحیه کارآفرینی در جوانان سهمی در این بخش ایفا کنیم.

۱۳۹۳/۸/۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...