به گزارش نما به نقل از آنا،این متخصص تغذیه، افزود: البته این ترکیبات در مواد غذایی مانند چای، عصاره انگور، سیب، موز، نعناع و ... نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه هر چه شکلات و یا کاکائو تیرهتر باشد میزان فلاونوئیدهای موجود در آن نیز بیشتر است، گفت: میزان فلاونوئید موجود در کاکائو طی فرآیند خشک کردن، حرارت و تبخیر کاهش مییابد بنابراین علاوه بر رنگ کیفیت محصول خریداری شده نیز بسیار حائز اهمیت است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: مصرف کاکائو موجب دریافت چربی و کالری بیشتر میشود، بنابراین افراد باید توجه باشند بعد از مصرف کاکائو علاوه بر افزایش تحرک، میزان کالری دریافتی خود از سایر مواد غذایی را کنترل کنند.
رحمانی یادآور شد: مصرف مرتب شکلات حاوی کاکائو در زنان یائسه که دچار افزایش کلسترول هستند اثرات مفید پیشگیری کننده در بیماری قلب و عروق و فشار خون دارد اما در مردان مسن با سابقه بیماری عروق کرونر این مساله دیده نشده است بنابراین مصرف شکلات حاوی کاکائو یا خود کاکائو به تمام افراد توصیه نمیشود، اما اگر افراد تمایل به مصرف دارند،توصیه میشود کاکائو 70 درصد و یا ترجیحا 90 درصد استفاده کنند.
كاكائو بخورید تا حافظه تان سالم بماند
دكتر خدیجه رحمانی با بیان اینكه نتایج مطالعات نشان میدهد كاكائو برای قلب و عروق و بهبود عملكرد مغز انسان موثر است، گفت: كاكائو دارای تركیبات موثری بنام «فلاونوئیدها» است كه مصرف آن موجب كاهش فشار خون، ممانعت از فعالیت پلاكتها، كاهش التهاب و در نتیجه كاهش تصلب شرایین میشود و موجب بهبود جریان خون در عروق و بهبود عملكرد مغز و حتی حیطههای شناختی میشود.
۱۳۹۵/۱/۱۷