نسخه چاپی

آمریكا در ارزیابی نقش پاكستان در مبارزه با تروریسم تحولات منطقه را نادیده می‌گیرد

سفیر اسلام‌آباد در واشنگتن گفت: آمریكا در ارزیابی نقش پاكستان در مبارزه با تروریسم، تغییر سریع تحولات منطقه را نادیده می‌گیرد.

به گزارش نما به نقل از فارس در اسلام‌آباد، «اعزازاحمد‌چودهری» سفیر اسلام‌آباد در واشنگتن گفت: آآمریکا در ارزیابی نقش پاکستان در مبارزه با تروریسم، تغییر سریع تحولات منطقه را نادیده می‌گیرد.

وی افزود: کریدور اقتصادی چین با پاکستان بر روابط اسلام‌آباد واشنگتن اثرگذار نیست بنابراین نباید نگرانی از این بابت وجود داشته باشد.

چودهری تأکید کرد: پاکستان به دنبال گسترش روابط اقتصادی با آمریکا به ویژه کابینه ترامپ است اما در نظر واشنگتن برای مبارزه با تروریسم کمی با این کشور اختلاف دارد.

به گزارش داون، چندی پیش سفیر پاکستان در آمریکا در یک کنفرانس خبری در واشنگتن گفت: به افزایش نیروهای آمریکایی در افغانستان اعتراضی نداریم اما خواستار امنیت پایدار در این کشور از طریق مذاکرات سیاسی هستیم.

وی افزود: به سیاست آمریکا در افغانستان معترض نیستیم هر کشور به شیوه خود عمل می‌کند اما پیام اسلام‌آباد برای واشنگتن واضح است.

چودهری اظهار داشت: از آمریکا تقاضا داریم اجازه ندهد از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده شود تا درگیری مرزی مانند درگیری اخیر مرز چمن پیش نیاید.

چودهری تصریح کرد: تقویت نیروهای ارتش افغانستان با افزایش نیروهای آمریکایی اقدام موثر برای مبارزه با تروریسم است اما اگر بتوان از طریق مذاکره با طالبان به نتیجه برسیم بهتر از جنگ است.

۱۳۹۶/۲/۲۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...