به گزارش نما، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
علی شکوریراد در گفتوگویی مجازی اظهار داشت: آقای روحانی برجام را جلو برد و فضا برای فعالیت اصلاحطلبها بازتر شد ولی در مرحله دوم، اصلاحطلبها از ابتدا آقای روحانی را به عنوان کاندیدای خود معرفی کردند و سراغ دیگری نرفتند. البته در آن زمان آقای روحانی هم مذاکرهای به این معنا که تعهدی به کسی بدهد با ما نداشت؛ اگر مذاکرهای صورت میگرفت، معلوم نبود نتیجه آن تعهد دادن آقای روحانی باشد و بعد از آن معلوم نبود ما چه خواهیم کرد و در واقع هیچ آلترناتیوی وجود نداشت؛ بنابراین مجبور بودیم از آقای روحانی حمایت کنیم، اما با این انتظار ذهنی که آقای روحانی قدر این حمایت را میداند و سیاستهای درست دولت اول خود را با گرایش بیشتری به اصلاحطلبی دنبال خواهد کرد ولی نتیجه برعکس شد؛ یعنی آقای روحانی به جای اینکه این رویه را دنبال کند، از اصلاحطلبان فاصله گرفت و این باعث سرخوردگی در بدنه اصلاحطلبان شد.
وی بدون آنکه توضیح دهد روحانی در دوره دوم چه تفاوتی کرد، میافزاید: در واقع در دوره دوم آقای روحانی، سر اصلاحطلبها به سنگ خورد و دچار سرخوردگی شدند و همین باعث شد این بحثها پیش بیاید؛ اما آیا اصلاحطلبها اشتباه کردند؟ من معتقدم در هر دو دوره، حمایت از روحانی درست بود؛ هم در سال ۹۲ که تدبیر بسیار جالبی به کار بردند و بابت آن مدال تدبیر میگیرند و بار دوم هم به دلیل اینکه خطا نکرده و از آقای روحانی عبور نکردند. اما برآوردشان اشتباه بود که آقای روحانی انتظارات ذهنی آنها را پاسخ خواهد داد. هنوز هم من فکر میکنم سیاست اصلاحطلبها در قبال دولت روحانی همچنانکه رسما همین است، باید «اتحاد و انتقاد» باشد و بزرگتریناشتباه این است که اصلاحطلبها از حمایت از روحانی ابراز پشیمانی کنند. اگر اصلاحطلبان ضربه اول را از بیتوجهی روحانی به انتظاراتشان خوردهاند، اظهار پشیمانی از دولت روحانی ضربه دومی خواهد بود که این بار به دست خود اصلاحطلبان به آنها وارد خواهد شد.
وی در ادامه اصلاحطلبی را برآمده از جناح چپ خوانده و میگوید: بدنه اجتماعی اصلاحطلبها بدنه اجتماعی جناح چپ است. مجموعهای که در این مقطع به جناح چپ افزوده شد یعنی طیف کارگزاران بین چپ و راست تعریف میشد. این مجموعه در انتخابات دوم خرداد سال ۷۶ به جناح چپ میل کرد و در زمره حامیان آقای خاتمی قرار گرفت. تبار برخی اعضای کارگزاران راست است و برخی چپ. این طیف از اول اینطور بودند. کارگزاران حزبی بود که در دولت آقای هاشمی شکل گرفت و یک رأس بزرگ بدون بدنه داشت. البته به هرحال در این مدت بدنهای شکل دادهاند اما همچنان با همان معضل روبهرو هستند. این حزب با رأس بزرگ و بدنه کوچک قدرت مانور زیادی دارد و میتواند راحت در مواضع جابهجا شود، جمع مرکزی امروز تصمیمی بگیرد و فردا تصمیمی دیگر.
شكوریراد: سرمان به سنگ خورد اما با ابراز پشیمانی ضربه دوم را به خود نمیزنیم
دبیركل حزب اتحاد ملت میگوید در دوره دوم روحانی، سر اصلاحطلبان به سنگ خورد. شكوری راد در عین حال گفته است: اظهار پشیمانی از روحانی ضربه دومی خواهد بود كه اصلاحطلبان به خود میزنند.
۱۳۹۹/۵/۲۲