نسخه چاپی

رابطه با آمریكا را در چارچوب منافع ملی دنبال می‌كنیم

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت‌: جمهوری اسلامی ایران همواره مطالبات خود را در چارچوب منافع و ارزش‌های انقلاب اسلامی دنبال خواهد كرد.

به گزارش نما، "عباسعلي منصوري‌آراني" نماينده کاشان، آران و بيدگل در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در واکنش به تناقض اظهارات مقامات آمريكايي در خصوص پرونده هسته‌اي و مذاكره با ايران اظهار داشت: هر دو کشور "ايران" و " آْمريکا" داراي سلايق و اظهار نظرهاي مختلفي هستند، اما نکته اساسي اين است که اراده رهبران دو کشور در چه سطحي قرار گيرد.

وي ادامه داد: اظهاراتي که "سوزان رايس" مشاور امنيت ملي آمريکا بيان مي‌کند، شايد تحت تاثير فشارها و ديدگاه‌هاي جناحي و شخصي صورت گرفته است.

گفتني است؛ "سوزان رايس"، مشاور امنيت ملي آمريكا طي اظهاراتي بيان كرده است كه "ايران حق غني‌سازي در كشورش را ندارد" و "ما به فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران مشكوك هستيم".

منصوري تصريح کرد: اظهارات اخير رايس ملاک نيست، چراکه در کشورمان نيز هر فردي نظر و ديدگاه خود را دارد.

عضو کميسيون امنيت ملي با اشاره به فاصله ميان ايران و آمريکا،‌ اظهار داشت: نبايد انتظار داشته باشيم که در دو هفته، تمام مشکلات و فاصله‌هاي ميان دو کشور ترميم شود، چراکه مباحث عميقي وجود دارد و نيازمند زمان‌ است.

نماينده کاشان در پايان تاکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران همواره مطالبات خود را در چارچوب منافع و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي دنبال خواهد کرد.

۱۳۹۲/۷/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...